0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Ajánljuk! - A legjobb áron Professzionális hajszárító --->   - Professzionális Férfi Barber hajszárító --->

Szőke haj készítése, szőkítés, a sárga és piros pigmentek csökkentése

2018. január 30., kedd 18:20

Szőke haj készítse, szőkítés, a lehető legjobb haj állag megtartás mellett.

Már a szépítészet legrégebbi leírásaiban találunk ötleteket a, szőkítésről, a bajusz szőkítés, szőr szőkítés, és a szőkítő por használatáról. A hölgyek többségének kedvenc színe a szőke haj,  vagy egy extrém variáció a fekete haj szőke melír! A szőkítésnél ma már a haj egészséges állagának megóvása is fontos, melyhez nagy segítséget ad a legjobb minőségű szőkítéshez készült innovatív Kinblond szőkítőpor.

 

A KIN Cosmetics által készített Kinblond szőkítő porokat, a használati utasítások betartása mellett minden hajtípusra használhatjuk, rendkívül kíméletesek és hatékonyak!

A magas minőséget képviselő professzionális szőkítő por, tökéletes közreműködő minden típusú haj roncsolás mentes szőkítésben, a nem kívánt természetes, és festett hajszín eltávolításában. Több évtizedes felhasználói és gyártói tapasztalatok alapján készül, a mindenkori elvárások maximális figyelembevételével.  A szőkítő porral gyorsan, tökéletes eredménnyel, és károsodás nélkül világosíthatjuk a hajat.

A szőkítő por alacsony százalékú hidrogénnel keverve, megnövelt hatóidővel is tökéletes eredményre képes. Vékony, érzékeny hajaknál a haj védelme érdekében, használható a szükségesnél alacsonyabb erősségű hidrogén is a szőkítéshez. Ebben az esetben a ható időt kell növelni, 10-20%-al. pl. 3-4 árnyalat világosítását már 10 volumenes oxidálóval is elvégezhetjük, a szőkítő elegyet akár 40-60 percig is a hajon hagyhatjuk, hogy a kívánt színt elérjük!

Maximális, az elérhető legjobb arányú sárga és piros pigment eltávolító hatást is elérhetjük használatával, melyet a lenti táblázaton is megfigyelhetünk. Ez a hatás 45 perc hatóidőnél a legideálisabb.

Az ismert sztárok haja a KINBLOND -al készült!

 

A színek alakulása a hatóidő függvényében, természetes hajon.

A vörös pimentek alakulása a színmélység és hatóidő függvényében

A sárga pigmentek alakulása a hatóidő függvényében.

Mindig is sokakat érdekelt a hosszú szőke haj, a természetes szőkítés, a szőke melíros haj,a rövid szőke haj, a divatos frizurák , az otthoni szőkítés. A szőkítő por, a haj és egyéb szőrzet kivilágosításának, vagy ahogy mindenki ismeri, a szőkítés legrégebbi eszköze. A mai extrém frizurák elkészítése a szőke fekete haj, vagy fekete szőke haj, roncsolás mentes elkészítése elképzelhetetlen a modern, kímélő szőkítő por nélkül.   A mai trend legfőbb irányvonala,  szőkítés természetesen! Termékein ennek jegyében készültek, a legmodernebb technológiával.