0

Tavaszi hajápolás, hajerősítés, növényi kollagénnel

2018. március 28., szerda 16:32

Már egy egyszerű, hajpakolás használattal is jelentős eredményt érhetünk el minden hajtípuson, de főleg a hosszú hajak hálálják meg a gondoskodást.

A téli hónapok után szinte minden hajtípus meghálálja, ha végzünk egy tápláló frissítő hajkúrát. Már egy egyszerű, hajpakolás használattal is jelentős eredményt érhetünk el minden hajtípuson, de főleg a hosszú hajak hálálják meg a gondoskodást. A szokásos hajpakolás helyett, most használjunk növényi kollagénes erősítő, energizáló hajpakolást, hajmaszkot.

A kollagénes energiával feltöltő, hajfiatalító, élénkítő és lágyító hajmaszk, használata minden hajtípusra ajánlott, de különösen a hosszú hajakra, a fokozottan szükséges táplálás miatt. Vitalizálja, energiával tölti fel a hajszálakat, lassítja a haj öregedését, és lággyá, simává teszi a hajat. A megerősített, sima hajfelület különösen segíti a hosszú hajak ápolását, a haj kibontását, kifésülését, segít a frizura optimális elkészítésében. Olyan növényi kivonatokat tartalmaz, mint körömvirág és kamillavirág kivonat, ezek segítenek a fejbőr pH-jának egyensúlyban tartásában, a hajat fényessé és simává teszik.

Irány a termékekhez a webáruházban  ------>>>>

Hajpakolás használata: 

A hajmosás után a törölköző száraz hajra vigye fel a megfelelő mennyiségű hajpakolót, és finoman masszírozza bele a hajba. 3-5 perc hatóidő után, a hajat öblítsük le bő meleg vízzel.

Hajkezelés a hajpakolóval, hajmaszkkal.

Tartósabb hatás eléréséhez, a hajpakoláshoz növeljük a hatóidőt. Az alapos hajba masszírozás után fedjük le egy törülközővel vagy sapkával. A hajpakolást hagyjuk a hajon legalább 10 vagy 15 percig, majd öblítsük le a hajat bő meleg vízzel.