0

Tökéletes hajápolás minden nap!  -  14 funkciós -  Nectar haj öregedés gátló azonnali regeneráló krém spray --->>

Ha a lehető legjobb minőségű, de megfizethető árú professzionális fodrász hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Nyári hajápolás, nyári hajápoló termékek, csomagok a haj Maximális védelméhez és ápolásához. - A nyár az idén is forró lesz! -->>> Nézze meg a Nyári hajápoláshoz, Strandoláshoz, Uszoda utáni használathoz készült termékeinket, akciós csomagjainkat. -->>>

Gőzölős hajvasaló

2019. július 11., csütörtök 14:45

Ha szeretne egy igazán professzionális új gőzölős hajvasalót, nézzen körül, webáruházunkban,

Gőzölős hajvasaló.  Hasznos segítség a profi hajápolásban. Fodrászkellékes weboldalunkon, professzionális gőzölős hajvasaló most elérhető.  A kinfodraszkellek.hu webáruház oldaláról mindig biztonsággal rendelhet. Mi egy hajápolással, hajvasalókkal is foglalkozó webáruház vagyunk. Ha szeretne egy igazán professzionális új gőzölős hajvasalót, nézzen körül, webáruházunkban, ha kell kérjen segítséget is. Akár születésnapra, ajándékba, mindig jó ötlet lehet egy profi Ionos hajvasaló.  Az oldalon a hajsamponok, hajszínezők és mindenféle hajfesték is megtalálható, és segítünk is, hogy melyik a legjobb módszer ha gőzölős hajvasalóval szeretne hajegyenesítést végezni.  A legjobb gőzölős hajvasaló miért is jó? Könnyű gyorsan felfűt….. sok opció van. Az sem  mindegy milyen víz kell a gőzölős hajvasalóba. Csak desztillált vízzel használjuk. A webáruház dolgozója is segítet  abban, hogy a kategóriák közül melyikre kattintsunk. A fodrászos kinfodraszkellek.hu  oldalon a pontos kategórizálásnak köszönhetően könnyű az eligazodás.

gőzölős hajvasaló   -     gőzölős hajvasaló ár  -    gőzölős hajvasaló vásárlás

Tekintse meg néhány termékünket

 • Gőzölős hajvasaló

  Gőzölős hajvasaló

  Bruttó ár 26 168Ft
  Nettó ár 20 605Ft + ÁFA

  {##PACKINGS}
  {##UNIT_PRICE} Ft/