0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Ajánljuk! - A legjobb áron Professzionális hajszárító --->   - Professzionális Férfi Barber hajszárító --->

Ammóniamentes szőkítő krém természetes összetevőkkel

2021. június 8., kedd 11:44

Az ultrakrémes ammóniamentes hajszőkítéshez készült formula argánolajjal dúsított, így még intenzívebben ápol a hajszőkítő...

A Kin Cosmetics márka egy egyedülálló ammóniamentes szőkítőkrémet fejlesztett ki, mely mind amellett, hogy professzionális minőséget biztosít, a lehető legkíméletesebb módon érjük el vele a kívánt hatást. A Kinessences Ammóniamentes Szőkítő krém ammóniamentes és természetes hajápoló összetevőkkel, az öt kontinens legnemesebb olajaiból készült, a lehető legjobb szőkítési eredmény megvalósításához, a haj maximális védelme mellett.
 
Az ultrakrémes ammóniamentes hajszőkítéshez készült formula argánolajjal dúsított, így még intenzívebben ápol a hajszőkítő kezelés alatt. Krémes textúrája pedig megkönnyíti a a folyamatot. 7 színárnyalat világosítását teszi lehetővé hajon és semlegesíti a nemkívánatos sárga és piros árnyalatokat.
A hajszőkítő krém készítéséhez a KIN Cosmetics mérnökei a Kinessences természetes termékcsaládjánál is használt 5 kontinens olajaiból készült elixírt és technológiát (OES+) használták fel, alapul a lehető legtökéletesebb eredmény érdekében, kiegészítve speciálisan elkészített további összetevőkkel. 
 
OES + technológia: alapja a 5 ősi olaj (argán, makadám, kukui, kamélia, szőlőmag), emolliensek és olajsav, lehetővé teszi a legdivatosabb, finom árnyalatok szőkítő krémmel való megvalósítását, maximalizálva a ragyogást és a lehető legnagyobb mértékű védelmet, ápolást a hajszálakon és fejbőrön egyaránt.
 
Főbb természetes összetevői és jótékony hatásai:
 
argán olaj: egy marokkói mandulafajta préseléséből keletkezik. Számottevő tápláló tulajdonsága van, gazdag E-vitaminban, ami intenzíven helyreállítja a hajat, maximális lágyságot és csillogást adva
makadám dió olaj: ez a dió Ausztrália kedvelt étel- és vitaminforrása. Krémes állaga és magas palmitinsav (a makadám dióból kinyert telítetlen zsírsav) tartalma a hajat selymessé és fényessé teszi
kukui dió olaj: évszázadokon keresztül használták a Hawaii őslakosok. Gazdag antioxidánsokban, hidratáló C és E-vitaminban
kamélia olaj: az ősi Kínában fedezték fel ennek az olajnak a csodálatos hatásait. Gazdag aminosavakban, A, B, D és E-vitaminokban, ezeknek köszönhetően a haj megtartja természetességét a hajfestés után is
szőlőmag olaj: ez az összetevő a leggazdagabb omega-6 és omega-3 zsírsavakban. Regenerálja a hajat, megerősíti a hajszerkezetet, ellenállóbbá teszi és segít a töredezés megelőzésében.
- olívaolaj-származék: Omega 9 ben  gazdag, magasan tápláló és a selymes-sima érzést biztosít. Ezen kívül kiváló védőanyag a haj és a fejbőr számára.
- nagy tisztaságú víz: az élet természetes forrása, ez a víz különleges szűrési eljáráson megy keresztül, amely biztosítja a nemkívánatos sók eltávolítását, de megtartja a fontos ásványi anyagokat és egyéb összetevőket.
- méhviasz: tökéletes ápoló természetes mézből. Tartalmazza a védelemhez szükséges ásványi anyagokat és tápanyagokat a haj szerkezetéhez és maximalizálja a haj ragyogását. Lágyító tulajdonságai táplálják és simítják a bőrt és a fejbőrt, mint valamint megakadályozza a haj károsodását, és öregedését.
 
A Kinessences Ammóniamentes Szőkítő krém használata a tökéletes szőke hajszín készítő művelet első eleme. Használja folytatásként a további termékeket is a lehető legjobb hajszín és hajminőség  elérésének, és megtartásának érdekében: