0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

 

Ajánljuk! - A legjobb áron Professzionális hajszárító --->   - Professzionális Férfi Barber hajszárító --->

A legjobb hajszárító gép használatról.

A legjobb hajszárító gép használatról.

A hajszárítás hajszárító géppel egy minden napos egyszerű hajápolási művelet, de azért érdemes néhány dolgot tudni az általánosságokon kívül, mire érdemes odafigyelni.

A legjobb hajszárító gép használathoz szükséges, hogy vegyük figyelembe hajunk típusát, mennyiségét, és az általában viselt frizurát. Erős, vékonyszálú, száraz, egyenes göndör….. A hajszárításnál a legfontosabb a legjobb hajszárító hőmérséklet kiválasztása. Használjunk alacsonyabb hőfokkal, de nagy légteljesítménnyel dolgozó hajszárítókat, így nagyon gyorsan és kíméletesen tudjuk megszárítani a hajat.

Az ionos hajszárítók hője kevésbé szárítja ki a haj szerkezetét az előállított negatív ionoknak köszönhetően. A legjobb hajszárító teljesítményt, az optimális motor fordulatszámmal és fűtőszál hőmérséklet kombinációjával érhetjük el. Ma már a legjobb hajszárító motornak nem kell nagyon nehéznek lenni ahhoz, hogy nagy teljesítményt produkáljon, így a hajszárítási művelet a könnyű hajszárítóval kevésbé terheli meg a karokat.

Webáruházunk árú kínálatában  a professzionális fodrász hajszárító gépekre helyeztük a hangsúlyt, mert ezek minden tekintetben a lehető legjobban megfelelnek, a hajszárítással kapcsolatos legmagasabb elvárásoknak is.

A professzionális, fodrászoknak gyártott hajszárító gépeink Otthoni használatban nagyon hosszú életűek. Nagyon hatékony, nagyon gyors, de kíméletes hajszárítást biztosítanak, nagyon hosszú időn keresztül. A rövidebb ideig tartó hajszárítással energiát is spórol!

Ezen gépek motorjai és fűtései speciálisak, teljesen eltérnek a lakosságnak készült, áruházi láncokban is kapható hajszárító típusoktól, még ha azok professzionális hajszárító gépként is vannak feltüntetve,

Hajszárító gép vásárlása előtt érdemes számolni! A nagyteljesítményű hajszárítók árai közel azonosak, akár lakossági, akár professzionális, de nem mindegy meddig tudjuk használni.

Figyelem! Az  ismertető csak a webáruházunkban  található hajszárító típusokra vonatkozik!

Egy háztartásban egy évben minden napra lebontva, naponta kb. egy hajszárítás történik.

A nagy teljesítményű Professzionális hajszárító gépeinkkel egy férfi haj szárítása  1, max 2 perc, egy női rövid haj 5, max. 10perc, egy hosszú, nagyon tömött haj 10, max. 15perc alatt készül el.

A hajszárító gépeink motorjait, típustól változóan, 1200 - 1500 – 2000 karbantartott üzemórára tervezték. Ez alapján, egy közepes, 1500 üzemórára tervezett hajszárítónk, a közepes, napi  10 perces használattal számolva,

kb. 9000 napig lesz használható, ami kb. 24 évnek felel meg.

Ez kb. 10 -12 év múlva, vagy  5-600 üzemóránkénti motor ellenőrzéssel, a tengelyvégére esetlegesen felcsavarodott haj eltávolításával, hajszárító házban levő por kifújásával, a szénkefe ellenőrzésével, szükség esetén cseréjével érhető el.  A karbantartást a készülék kikapcsolt állapotában, némi műszaki érzékkel, bárki el tudja végezni, még évek multán is.

Legfrissebb híreink -