0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Ajánljuk! - A legjobb áron Professzionális hajszárító --->   - Professzionális Férfi Barber hajszárító --->

Keratinos Hajfeltöltés

2020. január 9., csütörtök 15:21

Keratinos Hajfeltöltés = Keratinos Hajkezelés = Hajkötés Sokszorozó Hajkezelés

A hajápolásban a keratinnal való hajkezeléseknél, az elnevezéseknél több név-vel is találkozhatunk. A speciálisan erre a célra készült termékek lényegében mind ugyan azt a célt szolgálják, de sokak elképzelésében ez más –más lehet, ezért érdemes utána járni. Nagyon sok hajápolási termék, hajkezelő terméksor készült erre a célra, a lényeg mindegyiknél, hogy plusz keratint juttat a hajba. Ezen magas keratint tartalmazó termékek használata külön - külön is, vagy teljes terméksorban, hajkezelésként használva, látványosan javítják a károsodott haj állapotát. Tehát a a keratin helyreállítja a haj szerkezetét, védi a hajat a víz és hő által okozott károsodásoktól.
A termékkel a keratin behatol a haj belsejébe, így javítja a belső sérüléseket és  védi a kutikulát a külső, káros hatások ellen.  A hajszerkezeten sima, selymes, fényes eredményt érünk el, a textúra megváltoztatása nélkül. A hajkezelés minden hajtípuson elvégezhető, függetlenül attól, hogy festett, szőkített, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta.  A végeredmény, egészséges, hidratált, selymes és egyenes haj. Az otthoni hajmosást is megkönnyíti a száradás fele annyi időt vesz igénybe!
 
Hajunk 97 százalékát keratin, 3 százalékát víz alkotja. Megfelelő keratin utánpótlással a haj egészséges, erős, fényes és rugalmas lesz.  A haj életciklusát három részre lehet osztani, a növekedési, átmeneti és a nyugalmi periódusra. A legtöbb hajszálunk a növekedési periódusban van, ekkor a hajszál folyamatosan fejlődik, és ez az időszak több évig tart. Fontos, hogy ebben az időszakban elegendő tápanyagot kapjon a fejlődő hajszál. Az átmeneti időszak néhány hétig tart, ekkor a hajszál már nem kap tápanyagot. A nyugalmi időszakban a hajszál szép lassan felfüggeszti életműködését és távozik a szervezetünkből, ahogy utódja kitolja a helyéről.
 
A Keratinos Hajfeltöltés, Keratinos Hajkezelés, Hajkötés Sokszorozó Hajkezelés kifejezések tehát mind ugyan azt jelölik, plusz keratint juttatni a hajba.
 
Mi történhet, ha nem pótoljuk a hajban a keratint? - A keratinhiányban szenvedő haj töredezetté, nehezen kezelhetővé, fakóvá válik. A különböző fodrászati beavatkozásokra is rosszul fog reagálni mint például a hajfestésre vagy a hajegyenesítésre.
 
Hogyan történhet a keratinos hajfeltöltés? - Fontos, a keratinos hajfeltöltés és a keratinos hajegyenesítés nem ugyanaz! A feltöltés során az egészséges hajhoz szükséges tápanyagokat pótoljuk, az egyenesítés viszont a haj szerkezetét változtatja meg.
A feltöltés legegyszerűbb módja, hogy speciális, magas keratin tartalmú, keratinos hajápolókat, komplett termék családokat, hajkezelő csomagokat használunk, hiszen a beépülő keratintól erősebbek és ellenállóbbak lesznek a hajszálak.
A leghatásosabb ha fodrászunkra bízzuk ezt a hajkezlést, hisz a szakértelem és tapasztalat jelentősen növeli ezen termékek a hatékonyságát. Nagyon sok termék készül erre a célra más-más elnevezéssel is, ebben is segíthet, a hajápolók közötti eligazodásban, a kiválasztásban.