0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Ajánljuk! - A legjobb áron Professzionális hajszárító --->   - Professzionális Férfi Barber hajszárító --->

KIN COSMETICS márka bemutatása

A KIN COSMETICS hajápoló termékeit 1932 től használják a fodrászok és hajukat ápolók, a világ nagyon sok országában. A termékekben egyesül az exkluzív megjelenés és a nagyon magas minőség.  - A Luxus minőséghez egy közepes árkategóriát soroltunk, így elérhető mindenki számára. Minden terméke klinikailag tesztelt, haj, bőr és környezet barát! A természet legcsodálatosabb illatait varázsolják elő, irritáció nélkül! -

- Luxus minőség - - Normál árak - - Elegancia - - Egészség - - Fodrászat - - Hatékonyság - - Innováció Hajápolás - - Szépség -

 
 
* A KIN COSMETICS a magas szintre törekvő fodrászoknak egy életformát is kínál, amelyet a világ minden pontján a Dolce&Gabbana, Gucci, Prada, illetve a Vogue, Glamour, Kult divatmagazinok vezető fodrászai, mutatnak be!  - Xevi Jubany , Oscar Vera , Kilian Marín munkáit, a magazinoknak készített anyagait, a fodrászok Facebook oldalán, és a youtube -on is nyomon követhetjük. *
 
 
Prémium KIN hajfestékek, szőkítő porok és hajápoló termékek Luxus minőségben. - A gyártó folyamatosan fejleszt és ügyel arra, hogy a gyártáshoz a innovatív anyagokat és gyártási technikát használjon. Teszteléshez nem végez állat kísérleteket, csomagoláshoz újra hasznosítható anyagokat használ.
 
 - - A KIN Cosmetics munkáját több mint 80 év Professzionalizmus jellemzi, a felsőfokon! - -
 
A hajfestékek több mint 120 színárnyalatban állnak rendelkezésünkre, és használatuk minden színárnyalatban, plusz anyagok nélkül is tökéletes eredményt ad! - néhány a népszerű ,,káprázatos'' árnyalatok közül: Vörös, viola, szőke, hamvas, szőke hajszínek.
 
 - Több különleges termékkel rendelkeznek, mint például a KIN BLOND, az intelligens szőkítőpor.
 
!!  -  A KIN Cosmetics gondolt a férfiakra is, a speciális, férfi hormonkhoz és illatvilághoz igazodó hajápolási termékivel.
 
**** A  KIN termékei a saját szabadalommal védett az AIS technológiával készülnek! Ez egy olyan speciális liposzóma és mikro rendszer, amely az aktív összetevőket, egy mikro kapszulába zárva, speciálisan bejuttatja a haj külső rétegébe, amelyek aztán beljebb terjednék szét, a belső szerkezetben. Könnyen szétterjed a hajban, ellenállóvá teszi azt, vagyis maximális védelmet biztosít, maximális hatékonyság mellett. A lényege ennek az **AIS** technológiának, hogy a kis kapszulák, amikben az aktív összetevők vannak, pozitív töltésűek, míg a haj negatív töltésű, így ezek vonzzák egymást, és ez garantálja a tökéletes beépülést a hajba. Kutatások bizonyítják, hogy az **AIS technológiával 180%-kal több aktív összetevő kerül be a hajba, mintha csak szimplán szabad aktív összetevőket akarnánk bejuttatni.
 
***A KIN COSMETICS kutatásainak, levédett találmányainak köszönhetően, számos kémiai folyamatot egyedi, természetes hatás mechanizmussal tudott lecserélni. Ennek köszönhető a termékek rendkívüli egészség védő, és megőrző képessége. - Az egész termékcsalád egy természetes fejlődés eredménye, amely a vevők, fodrászok és a cég közötti interakción alapszik.
Ennek a rendszernek köszönhetően:
  1. - csak természetes aktív összetevőkön alapszik minden egyes termék, és emellett olyan technológiákat fejlesztettek ki, amelyek segítségével sokkal hatékonyabbak lettek a termékek
  2. - az illatokat szintén a vásárlók visszajelzései alapján állították össze, de emellett arra is nagyon nagy hangsúlyt fektettek, hogy az illataromák mind a megfelelő hatást gyakorolják az érzékeinkre (relaxáló vagy éppen élénkítő)
-- -A könyebb termék használathoz egy újfajta jelrendszert alakítottak ki, így a színek alapján be tudjuk azonosítani, hogy melyik termék melyik családhoz tartozik.
 
A KIN Termékek használata: - A webáruházban minden egyes termékhez részletes használati utasítást talál, amely minden speciális termék dobozában is megtalálható, valamint az általános termékeknél a leírás rövidített változata csomagoláson található.

Legfrissebb híreink -