0

Tökéletes hajápolás minden nap!  -  14 funkciós -  Nectar haj öregedés gátló azonnali regeneráló krém spray --->>

Ha a lehető legjobb minőségű, de megfizethető árú professzionális fodrász hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Nyári hajápolás, nyári hajápoló termékek, csomagok a haj Maximális védelméhez és ápolásához. - A nyár az idén is forró lesz! -->>> Nézze meg a Nyári hajápoláshoz, Strandoláshoz, Uszoda utáni használathoz készült termékeinket, akciós csomagjainkat. -->>>

Kinessencess természetes hajfesték

A természetes hajfestékkel egy új, eddig elképzelhetetlen minőséget produkáló fogalom jött létre a Luxus minőségű hajfestésben, hajápolásban.  Az eddigiekkel össze nem hasonlítható, minden elképzelést felülmúló minőség, az egészség védelmének maximális fegyelembevételével minden haját festő vágya. - - KINESSENCES professzionális hajfesték összetétele szinte 100%-ban természetes, vegyszer mentes  anyagokból áll, melyek  eredete a természetességen alapszik, de ugyan úgy 4 árnyalat világosítását teszi lehetővé és használható, mint a megszokott profi, Luxus minőségű hajfestékek. -  - Használata megegyezik a szokásos hajfestési  technikával, 100%-ban takarja az ősz hajat, PPD, Ammónia, Szilikon, Paraffin, Parabén, Formaldehid származék, alkohol mentes. - A hajfestékek fő alkotói a természetes és vegyszermentes öt kontinens ősi, tiszta olajai, melyek fontos szerepet játszanak mind az egészségben, mind a szépségápolásban.  -  - A kinessence hajfesték természetes összetevőknek köszönhetően extra védő, aktív bőrápolót is tartalmaz, mely a hajfestés előtt, közben és utána is kifejti hatását.