0

Tökéletes hajápolás minden nap!  -  14 funkciós -  Nectar haj öregedés gátló azonnali regeneráló krém spray --->>

Ha a lehető legjobb minőségű, de megfizethető árú professzionális fodrász hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Nyári hajápolás, nyári hajápoló termékek, csomagok a haj Maximális védelméhez és ápolásához. - A nyár az idén is forró lesz! -->>> Nézze meg a Nyári hajápoláshoz, Strandoláshoz, Uszoda utáni használathoz készült termékeinket, akciós csomagjainkat. -->>>

Rólunk, Termékeink

Szállítás

1-3 napon belül, alacsony értékhatárú ingyenes szállítási lehetőséggel is.

 

Fizetés

Utánvétes és előre utalásos lehetőség.

 

Segítünk neked!

Ügyfélszolgálatunk szakszerű tanácsokkal is segíti az eligazodásban.

Webáruházunkról néhány mondatban

Webáruházunkban professzionális hajápolási, arc és testápolási, fodrászati és kozmetikai termékeket, az ezekhez kapcsolódó gépeket, eszközöket, kiegészítőket talál.

A fodrászati és hajápolási kategóriába, a kedvező ár, és a lehető legmagasabb minőség elérésének érdekében, a KIN COSMETICS termékeit tettük.

Luxus minőség - - Normál árak - - Elegancia - - Egészség - - Hatékonyság - - Innováció  -

A KIN COSMETICS hajápoló termékeit 1932 től használják a fodrászok és hajukat ápolók, a világ nagyon sok országában. A termékekben egyesül az exkluzív megjelenés, a nagyon magas minőség, és az elérhető ár. ** Minden terméke klinikailag tesztelt, haj, bőr és környezet barát, valódi parfümmel készülnek, a természet legcsodálatosabb illatait varázsolják elő, irritáció nélkül! -

Legfrissebb híreink -