0

Szállítási díjak

 
   Fizetés előreutalással és utánvéttel lehetséges, de az utánvét összegét a futárnál bank kártyával is fizetheti! A pénzt ide utalja:Sikeres Fodrászkellék Kft Cib Bank/ forintos: ( IBAN: HU48 ) 1070 0189 4675 2709 5110 0005 ( SWIFT: CIBHHUHB )
 
 
Szállítási díjtáblája, és feláras egyedi szállítási díj, Magyarországon belül!
  1. *Ingyenes szállítás lehetősége ..14 888Ft rendeléstől a termékek 97%-ánál. A részletekért olvassa el lejebb a teljes, *Feláras egyedi szállítási díjjal ..... leírást!
  2. *1180Ft - Szállítás előreutalással.  Szállítás a pénz megérkezése után, Postával vagy Futárral! A Számlaszám a fizetési mód kiválasztásánál a szállítási mód leírásában is látható!
  3. *1580Ft - Szállítás utánvéttel  Postával. Fizetés a csomag átvételekor.
  4. *1580Ft - Szállítás utánvéttel  Futárral.  Fizetés a csomag átvételekor
  5. *Feláras egyedi szállítási díjjal, speciális szállítási költséggel rendelkező termék. Erre a termékre az ingyenes szállítás nem érvényes! Ahol a termék nagy mérete vagy nagy súlya ( bútor, gép,..) miatt ez szükséges, ott kerül felszámításra! Az adott terméknél, a termék leírásban, vagy a cikkszámban (+ szállítási díj …Ft) jelöléssel van megadva. Amennyiben megrendeli a terméket, és nem a személyes átvételt választja telephelyen, az ott feltüntetett szállítási díj, a termék árán, felül, + felszámításra kerül, melyre felhívjuk a figyelmét!
  6. *Figyelem! A webáruház rendszere a - Feláras egyedi szállítási díjat, speciális szállítási költséget – (Olvassa el)-  nem minden esetben tudja automatikusan kezelni, ezért ebben az esetben az áruház által automatukusan felajánlott szállítási díj, nem érvényes, a termék valamely adatában található díj ezen felül kerül felszámításra, amelyről tájékoztatjuk!
  7. *1680Ft -------   Szállítás kereskedőknek.
 
Külföldre szállítás, és fizetés! .... Az Ingyenes házhoz szállítás csak Magyarországon belül érvényes, külföldre nem!
.. Tipp! ..A határ menti, Magyarországon belüli Posta hivatalokba a Magyarországra vonatkozó feltételekkel!  Postán maradóra kell kérni!
  • A Magyarországgal szomszédos és Európai országokkba, itt csak tájékoztató jellegű árat tudunk adni! Pontos szállítási árat csak súly és szállítási díj kalkuláció után, telefonos egyeztetés után tudunk adni! Körül belüli bruttó árak!  0-1kg 4900Ft-tól, 1-5kg 7900Ft-tól, 5-10kg 12 800Ft-tól. -- ...Egyéb külföldi országokba csak szállítóktól bekért árajánlat kérése után tudunk szállítási költséget adni!
  A külföldről történő fizetés: csak előre utalás lehetségesa fent megadott bankszámla számra!
 

 

Legfrissebb híreink -