0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Ajánljuk! - A legjobb áron Professzionális hajszárító --->   - Professzionális Férfi Barber hajszárító --->

Szállítási díjak

 
 
 

A webáruházban a Fizetés előreutalással, és Utánvéttel lehetséges. Az Utánvét összegét a futárnál Bankkártyával is fizetheti! A pénzt ide utalja: Sikeres Fodrászkellék Kft (Cib Bank / forintos számla) BANKSZÁMLA SZÁMUNK: ( IBAN: HU48 ) 1070 0189 4675 2709 5110 0005 ( SWIFT: CIBHHUHB ) -- Munkanapokon 17-20 óra közötti, és szombati 8-12 óra közötti kiszállításokról lejjebb olvashat! Személyes átvétel telephelyen előzetes időpont egyeztetés után lehetséges!

Szállítási feltételek, Magyarországon belül.

Szállítási határidő. - Termékeink többségénél a szállítás 1 munkanapon belül megtörténik, de max. 3 munka napon belül.  Webáruházunk a raktárkészletet nem kezeli, ezért ha a megrendelt termék nincs raktáron, a rendelés beérkezése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Munkanapokon, legkésőbb 24 órán belül tájékoztatja Önt, és egyeztet a lehetőségekről.

Szállítási módok / költség

Szállítási díjtábla, és feláras egyedi szállítási díj, Magyarországon belül!

*Ingyenes szállítás lehetősége a fejlécben megjelenő összegű Ft rendeléstől, a termékek 97%-ánál. Kivételek, a nagyméretű, nehéz, nagy értékű, … termékek.  A részletekért olvassa el az Ingyenes szállítás és Feláras egyedi szállítási díj. pontokat!

A szállítási díjak a csomag súlyától függetlenek, kivéve a -*Feláras egyedi szállítási díj, szállítási költséggel rendelkező termékekhez. – pontnál leírtak szerint készült csomagok, továbbá csomagolási költséget nem tartalmaznak.

-*990Ft - Fizetés előreutalással. Szállítás MPL Posta Pontra, Postán maradóra, Posta automatába.

-*1590Ft - Fizetés előreutalással. Szállítás MPL futárszolgálattal, Házhoz.

-*1490Ft - Fizetés előreutalással. Szállítás DPD futárszolgálattal, Házhoz.

-*1590Ft - Fizetés előreutalással. Szállítás GLS futárszolgálattal, Házhoz, GLS Pontra, GLS automatába.

-*2190Ft - Fizetés utánvéttel. Szállítás MPL futárszolgálattal, Házhoz. Az utánvét összegét a futárnál Bankkártyával is kifizetheti.

-*1990Ft - Fizetés utánvéttel. Szállítás GLS futárszolgálattal, Szállítás Házhoz. Az utánvét összegét a futárnál Bankkártyával is kifizetheti.

-*Ingyenes szállítás: A termékek nagy többségének a vásárlásával elérhető a fejlécben megjelölt összeghatár.  A kivételek a - Feláras egyedi szállítási díj - pontnál olvashatók. Abban az esetben, ha valamely megrendelt termék nincs raktáron, és a hiányzó  termék nélkül a küldendő csomag értéke nem éri el az ingyenes szállítási értéket, az üzemeltető nem köteles a csomagot ingyenesen elküldeni!

-*Feláras egyedi szállítási díj, szállítási költséggel rendelkező termékekhez. Bizonyos termékre az ingyenes szállítás, és a feltüntetett szállítási díjak nem érvényesek! Ahol a termék nagy mérete, súlya, magas ára, műszaki tartalma ( bútor, gép,..) miatt ez szükséges,  ott a terméknél külön megadott szállítási díj felszámításra kerül! Az adott terméknél, a termék leírásban, vagy a cikkszámban, vagy a termék opcióval (+ szállítási díj vagy egyéb egyértelmű megfogalmazással, …Ft) jelöléssel van megadva. Amennyiben megrendeli ezen termékeket, és nem a személyes átvételt választja telephelyen, a terméknél ezen feláras egyedi szállítási díj kerül felszámolásra, vagy ha szükséges, külön felhívjuk a figyelmét a rendelés meneténél!

-*Figyelem! Ha a webáruház rendszere a - Feláras egyedi szállítási díjat, speciális szállítási költséget technikai okok miatt nem kezeli, nem adja hozzá, a rendeléshez, ha a leadott rendelésben az áruház dolgozója ilyen hibát észlel, minden esetben felveszi a kapcsolatot a vásárlóval egyeztetés céljából.

-*Szállítás és díjai kereskedőknek, megállapodás szerint.

-*Munkanapokon 17-20 óra közötti, és szombati 8-12 óra közötti kiszállítások. A kosárban opcióként nem választhatók. Ezek is kérhetők, az MPL Postai futárszolgálat által lefedett városokban! Egyenlőre ez csak a nagyobb városokra korlátozódik, ezért ez a szállítás csak pontos egyeztetés után vehető igénybe, és csak a következő linkre kattintva megjelenő Városokban! Kérem, csak akkor kérje ezt a szolgáltatást, ha lakhelye szerepel a lenti listában!
A külön szolgáltatás a következő Városokban vehető igénybe! Kattintson ide!
--- Figyelem! Ezen szállítási módoknál az ingyenes szállítást nem tudjuk biztosítani! Díjak: A fenti szállítási díjakhoz felárat számítunk fel a következők szerint:  Munkanapokon  17-20 óra között  +1100Ft --  Szombat 8-12 óra között  +1600Ft.

Személyes átvételei lehetőség: Csak előzetes egyeztetés után ezen a címen: 8175 Balatonfűzfő Nefelejcs utca 7. tel: +36/20/337 1605, +36/20/942 2753

Figyelem! Az üzemeltetőt nem terheli semmilyen felelősség, és kötelezettség, ha a kiválasztott termék nincs raktáron! Az ebből adódó előre látható, vagy nem látható problémákért, eseményekért, az üzemeltető nem vonható felelősségre, és nem kötelezhető! pl. Ha a hiányzó  termék nélkül a küldendő csomag értéke nem éri el az ingyenes szállítási értéket, az üzemeltető nem köteles a csomagot ingyenesen elküldeni!

Szállítás menete MPL Posta futárral az egész ország területén 1-3 munkanapon belül!

Ma feladjuk, valószínű, hogy holnap meg is megkapja. A futárszolgálat munkatársai a csomagokat munkaidőben 8-17 óráig kézbesítik, tehát olyan szállítási címet adjon meg, ahol ebben az időben át tudja venni a csomagot! A kézbesítés megelőzően Ön email és SMS értesítést is kap a várható szállításról. Amennyiben a megadott időpont Önnek nem megfelelő úgy az értesítésben szereplő telefonszámon másik időpontot, vagy más kézbesítési címet is kérhet. Kérjük a csomagot kézbesítéskor átvétel előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot! A futárszolgálat a csomag sértetlenségéért felel, az áru esetleges (nem szállításból származó) hibája miatt kérem, vegye fel vevőszolgálatunkkal a kapcsolatot.  Amennyiben nem valósul meg a csomag átvétele, a futár a következő nap telefonon próbál időpontot egyeztetni Önnel, és ismét megkísérli a csomag kézbesítését. Ha ekkor sem sikerül a kézbesítés, a csomagot visszaszállítja a feladónak. A Postai szállítás előnye lehet, hogyha Ön a szállítás napján még sem tartózkodik otthon, a futár egy értesítőt hagy a postaládájában, hogy csomagja érkezett! Ekkor Ön több dolog közül is választhat: 1. Felhívja a futárt, vagy a lakhelyéhez tartozó Postát, és megkéri, hogy az Ön által megadott időben, még egyszer kézbesítsék a csomagot. 2. Bemegy a lakhelyéhez tartozó Postára, és átveszi a csomagot, melyet 10 napig őrzik ott, utána visszaküldik a feladónak! Ha a 3 nap után esetleg nem kapta kézhez a csomagot, szóljon be a postahivatalába, biztosan ott  lesz, és kérésére kiszállítják! A Posta nyomkövető rendszere mindig pontosan tudja, hogy az Ön csomagja merre jár.

Szállítás menete futárral az egész ország területén 1-3 munkanapon belül!

Ma feladjuk, valószínű, hogy holnap megkapja. A futárszolgálat munkatársai a csomagokat munkaidőben 8-17 óráig kézbesítik, tehát olyan szállítási címet adjon, meg ahol ebben az időben át tudja venni a csomagot! A kézbesítés megelőzően Ön email és SMS értesítést is kap a várható szállításról. Amennyiben a megadott időpont Önnek nem megfelelő úgy az értesítésben szereplő telefonszámon másik időpontot, vagy más kézbesítési címet is kérhet. Kérjük a csomagot kézbesítéskor átvétel előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot! A futárszolgálat a csomag sértetlenségéért felel, az áru esetleges (nem szállításból származó) hibája miatt kérem, vegye fel vevőszolgálatunkkal a kapcsolatot. Amennyiben nem valósul meg a csomag átvétele, a futár a következő nap telefonon próbál időpontot egyeztetni Önnel, és ismét megkísérli a csomag kézbesítését. Ha ekkor sem sikerül a kézbesítés, a csomagot visszaszállítja a feladónak.

Külföldre szállítás! ..Az esetleges ingyenes házhoz szállítás csak Magyarországon belül érvényes! --  A Fizetési lehetőség módját lejjebb találja!

1. Ötlet - tipp! – Ha teheti, kérje a határ menti, Magyarországon belüli Posta hivatalokba, címekre! Ide a Magyarországra vonatkozó feltételekkel jut szállításhoz!  Postán maradóra kell kérni!

2.A Magyarországgal közvetlen szomszédos országokba csak tájékoztató jellegű árat tudunk adni! Pontos szállítási árat csak pontos súly és szállítási díj kalkuláció után, telefonos egyeztetés után tudunk adni!  Körül belüli bruttó árak, szállítási a díjtáblában találhatók!

3.Egyéb külföldi országokba csak pontos csomag adatok után, szállítói árajánlat kérése után tudunk szállítási költséget adni!

**- Figyelem! A nem a szállítás hibájából át nem vett csomagot, csak újabb szállítási költséggel, vagy az ingyenesen elküldött csomagot már csak szállítási költséggel tudjuk újra elküldeni!

Kérjük a csomag sértetlenségét kézbesítéskor a sofőr előtt szíveskedjék megvizsgálni. Esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

Fizetés:
Webáruházunkban jelenleg előreutalásos, és utánvétes fizetés lehetséges.

Választható Magyarországon belüli fizetési módok Forintos bankszámlára

  • Fizetés előreutalással, forintos bankszámlára. (olcsóbb!) A megrendelés végösszegét, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget, utalja bankszámlánkra, mely a fizetési mód kiválasztásánál és a visszaigazoló levélben is látható! Az összeg megérkezését követően adjuk át a futárszolgálatnak a csomagot. A szállítás várhatóan 1-3 munkanap.

Előre utalás - szállítás futárszolgálattal. A pénzt ide utalja: - Sikeres Fodrászkellék Kft Cib Bank/ forintos számla: ( IBAN: HU48 ) 1070 0189 4675 2709 5110 0005 ( SWIFT: CIBHHUHB ) A bankszámla szám, a fizetési folyamat végzésénél, a kiválasztott szállítási, fizetési  mód ( ,,megjegyzés " ) szövegében is, automatikusan meg fog jelenni! - Az előreutalással fizetet csomagokat, csak a pénz beérkezése után tudjuk elküldeni. Az elektronikusan kiállított számlát a rendszer automatikusan elküldi a vevő által megadott e-mail címre, a másolatot a vásárló kérheti a csomagban mellékelve.

- Fizetés Utánvéttel. Fizetés a csomag átvételekor a futárszolgálatnak, a Posta vagy egyéb átvevőhelyek dolgozójának történik. Az elektronikusan kiállított számlát a rendszer automatikusan elküldi a vevő által megadott e-mail címre, a másolatot a vásárló kérheti a csomagban mellékelve.

Választható, Magyarországon kívülről való fizetési módok Forintos számlára:

  1. Szállítás futárszolgálattal, csak előreutalásos fizetés lehetséges forintos számlánkra. A pénzt ide utalja: - Sikeres Fodrászkellék Kft Cib Bank/ forintos számla:  ( IBAN: HU48 ) 1070 0189 4675 2709 5110 0005 ( SWIFT: CIBHHUHB ) - Eurós fizetés csak telefonos egyeztetés után lehetséges!

Kérjük a csomag sértetlenségét kézbesítéskor a sofőr előtt szíveskedjék megvizsgálni. Esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Bizonyos nagy értékű, nagyméretű és / vagy raktárkészleten nem tartott termékek esetében, megrendelést csak előreutalással tudunk teljesíteni. Ebben az esetben a megrendelés leadását követően ügyfélszolgálatunk felveszi a kapcsolatot a megrendelővel és egyezteti a fizetési és szállítási módot.

Legfrissebb híreink -