0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Haj fiatalító 14 funkciós krém spray-->

Ultra könnyű halk professzionális hajszárító

2019. július 12., péntek 08:33

Halk, ultra könnyű hajszárító. Az új fejlesztésű Ion generátoros hajszárító Ultragyors, emellett energiatakarékos és rendkívül hosszú élettartamú is.

Halk, ultra könnyű hajszárító. Az Ionos, ion generátoros hajszárító Ultragyors, emellett energiatakarékos és rendkívül hosszú élettartamú is. Az ultramodern, újgenerációs HIGH-TEC professzionális hajszárító az ultramodern hajszárítók első jövevénye. A rendkívüli eredményeket a hagyományos hajszárítóktól eltérő, rendkívül hosszú élettartamú, újgenerációs, szénkefe nélküli, digitálisan vezérelt DC motorral, és speciális légterelési technikával éri el. A hajszárító motorjának élettartamát 5000 üzemóra tervezték, mind emellett az új anyagoknak köszönhetően könnyű is. Ez jelentősen hozzá járult a könnyű hajszárító modell megalkotásához.
Professzionális használathoz 2db, cserélhető, extra vékony és extra széles fúvóka is tartozék. 1db ferde kifúvó nyílású (fúvóka átjáró 73 x 6 mm), 1db egyenes kifúvó nyílású 86 x 6 mm (fúvóka átjáró 84 x 4 mm)
 
A folytonos hajszárító zaj zavaró a fodrászszalonban. Nehéz néhány szót váltani a vendégekkel, hajszárítás közben. Ez most már az új Silent technológiával rendelkező halk hajszárító gép generációnál lehetséges. Javítja kellemesebbé és kényelmessé teszi a szalon munkát, maximalizálja az ügyfelek és a fodrászok jólét érzését. Ötvözi a legújabb high-tech professzionális hajszárítók nagy teljesítményét, és innovatív technikai megoldások előnyeit.
 
Új fogalmat teremt a professzionális hajszárítók világában, nagy teljesítményű, könnyű, és csendes.
 
Csendes, halk, könnyű hajszárító. Ultragyors, emellett energiatakarékos és rendkívül hosszú élettartamú is, az ultramodern, újgenerációs HIGH-TEC professzionális hajszárító. A rendkívüli eredményeket a hagyományos hajszárítóktól eltérő, rendkívül hosszú élettartamú újgenerációs motorral, és a speciális légterelési technikával éri el. A hajszárító motorjának élettartam 4-5000 üzemóra közé tehető.
 
A "Smart Airflow" halkabb hajszárító gép technológia csökkenti a zajszintet és javítja a hajszárítók teljesítményét. Az új rendszerű , digitálisan vezérelt, szénkefe nélküli egyenáramú motor csendes, jobb teljesítményt nyújt alacsonyabb energiafogyasztás mellett, és rendkívül hosszú élettartamot érhet el. A hagyományos professzionális hajszárítók long - life- motorajainak az élet tartamát  1000 üzemórában adják meg a gyártók. A "Smart Airflow" hajszárító gép technológiával készült gépek  motorjainak élettartam 4-5000 üzemóra közé tehető.

Tekintse meg néhány termékünket

 • Csendes energiatatarékos New Digit C03013 professzionális hajszárító

  Csendes energiatatarékos ultra könnyű New Digit C03013 professzionális hajszárító

  Bruttó ár 39 168Ft
  Nettó ár 30 841Ft + ÁFA

  {##PACKINGS}
  {##UNIT_PRICE} Ft/