0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Ajánljuk! - A legjobb áron Professzionális hajszárító --->   - Professzionális Férfi Barber hajszárító --->

Legjobb hajszárító 2020-21 ben?

2018. szeptember 21., péntek 08:49

Vásárlás előtt mindig felmerül a kérdés, de vajon milyen hajszárítót vegyek?

Vásárlás előtt mindig felmerül a kérdés, de vajon milyen hajszárítót vegyek? Sokan csak az árat tartják szem előtt, viszont mikor hazaértek otthon szembesülnek, hogy számukra nem a legideálisabb hajszárítót vették meg. Összeválogattunk egy listát amiben mindenki megtalálja a számára megfelelő készüléket.  Az is aki olcsón akar vásárolni, de a profi fodrászoknak is reméljük tudunk újat mutatni.

Tartsuk szem előtt, hogy rövid hajhoz nem feltétlenül kell nagy teljesítményű hajszárító, viszont ha dús hajkoronával rendelkezünk célszerű egy izmosabb gépet választani, és akkor még a felmerülő extrákról nem is beszéltünk. Érdemes elolvasni a következő listát, így egy átfogó képet kaphat arról, hogy az Ön szmára melyik a legideálisabb hajszárító.

Hajszárító tesztek, vélemények, árak.

webáruházunkban a gép márkák, típusok csak a legjobb hajszárítók közül kerültek ki. A hajszárító árak a színvonalhoz képest a lehető legkedvezőbb módon lettek párosítva.

Diffúzoros hajszárító 03048 Hairway Phoenix - az optimális hajszárító

Ez a hajszárító a legideálisabb azok számára akik nem szeretnek sok  időt tölteni hajszárítással, csupán lefekvés előtt gyorsan megszárítanák a hajukat, tökéletes választás azok számára akik nem szeretnek sokat költeni egy hajszárítóra. A kerámia és ionos technológia egyenletes hőmérsékletet valamint anti-sztatikus hatást biztosít. Kiváló az anyaghasználat, nem nehéz így hosszabb ideig is kényelmes tartani, a kábele pedig elég hosszú még akkor is ha nincs a tükör közvetlen közelében konnektor. Az eco, tehát környezetbarát üzemmód ellenére a teljesítménye megfelelő érzékeny vagy sérült hajhoz is, meglehetősen halk, még magas fokozatban is. 

Energiatakarékos hajszárító 2500W/1300W LIM-HAIR-econ - a tökéletes hajformázó

A következő hajszárító amely a hölgyek kedvence.  A stílusos készülékben minden megtalálható ami elvárható egy hajszárítótól, a kis súlyának köszönhetően hosszabb ideig is kényelmesen tartható, a kezelése egyszerű, a szárító erejének és az ionos technológiának köszönhetően pedig ragyogóvá varázsolja hajunkat, akár csak a fodrászunk csinálná. A Thermo beállításnak köszönhetően hajunkat hatékonyan mégis kíméletesen szárítja és mindezt gyorsan is teszi. Tartozéka egy dúsító diffúzor amelynek finom bevonatú tüskéi dúsítják és fokozzák a haj göndörségét.

 Fodrász hajszárító diffúzoros 2350W LIM-HAIR-gregal-fekete Turmalin - 2x gyorsabb hajszárító

Kategóriájának legjobb hajszárítója hiszen csendes, erőteljesen és gyorsan szárít. Nem kell attól sem tartanod, hogy a forró levegő roncsolná a hajadat, sőt közben még regenerálja és védi is a hajadat.

Az ion-os technológiának köszönhetően csökkenti a haj statikusságát, így frizurád fényes, csillogó és könnyen formázható lesz. Lehetsz jobb vagy bal kezes a kialakításának köszönhetően kényelmes akár hosszú ideig is tartani. A légáramlat pedig kétszer gyorsabb hasonló készülékekhez képest, ám ennek ellenére mégsem zajos.

Cserélhető fúvókákkal és közel 3 méteres kábellel érkezik. Nem csak otthoni felhasználásra, fodrászok is előszeretettel használják.

 Legjobb hajszárító hőfokú LIM-TH2900   - hajszárítók királynője

MoistureProtect érzékelő infra technológia segítségével a készülék folyamatosan figyeli a hajad állapotát és annak megfelelően állítja be a levegő hőmérsékletét. Akár 85% nedvességmegtartást eredményez így többet nem fogod azt érezni, hogy nem csak a hajad de a fejbőröd is túl száraz. Gyorsan szárítja a hajat, de közben nem égeti sem a hajat sem a fej bőrét, extra puha érzése lesz a hajadnak. Robosztus a külseje, de ennek ellenére mégis jól néz ki, ha számít valakinek egyáltalán egy hajszárítónál a külső. A szárítás végeztével megnyomhatod a Cool Shot gombot ezzel hideg levegőt fújathatsz a végleges forma megtartásához.

 Professzionális hajszárító LIM-HAIR-SK6000  a hajszárítás csúcsa

Kialakításának köszönhetően a legjobb hajszárító jutna róla először az eszünkbe. Könnyű és halk, beszélgetni lehet mellette. A haj száradásának az idejét tekintve gyorsabb, és a haj későbbi formázása is sokkal egyszerűbb. A motornak köszönhetően jelentősen csökkent a súlya emiatt pedig tartani is könnyebb.

Természetesen nem tudunk minden hajszárítót felvenni a listába, de elmondható, hogy amiben nehéz csalódni azok a professzionális ionos hajszárítók. A profi ionos hajszárítók előnye ugye, hogy csökkenti a hajszárítás alatt keletkező statikusságot így nem tapadnak össze a hajszálak.  Amit sok esetben hiányoltunk azok az extraként megvásárolható hajszárító tartók, amit a gyártók egyszerűen csak a hajszárítókon található akasztóval oldanak meg, szerencsére a hájszárító szűkítő már alapvető extrának számít. Tehát arra a kérdésre, hogy milyen hajszárítót érdemes venni számos válasz adható, az igények figyelembe vételével, a döntést rátok bízzuk.  Az extraként megvásárolható hajszárító tartók, amit a gyártók egyszerűen csak a hajszárítókon található akasztóval oldanak meg, szerencsére a hájszárító szűkítő már alapvető extrának számít.

Irány a hajszárítók oldala--->>>