0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Tsubaki frissítő hidratáló hajmaszk a Gésák olajával-->

Férfi hajerősítő hajápolók

2019. január 3., csütörtök 18:18

elvékonyodott férfi haj erősítése, férfi hajerősítő kezelések

Az elvékonyodott férfi haj erősítése, hajhagymák táplálása jelentős mértékben javít a haj állapotán. A legjobb férfi hajerősítő hajszesz, alkalmankénti, a hajerősítő férfi sampon minden napos, a hajerősítő balzsam heti, a hajerősítő hajpakolás férfiaknak is javasolt. A gondos ápolást minden férfi hajtípus meghálálja, látványosan javíthatunk állapotán, ha végzünk egy tápláló hajerősítő kúrát. Az e célra készült hajápoló hajerősítő csomag még ajándékként is hasznos.

 • A legjobb férfi hajerősítő hajszesz hajszérum használata intenzív, gyors és látványos hatást gyakorol a hajhagymák erősödésére.
 • A gyógynövényes, energiával feltöltő, hajfiatalító, élénkítő és lágyító férfi sampon, hajszesz, hajszérum hajbalzsam hajmaszk, hajpakolás használata minden hajtípusra ajánlott, de különösen a hosszú hajakra, a fokozottan szükséges táplálás miatt.

A kinfodraszkellek.hu  webáruházban több professzionális terméket is találunk a hajerősítéshez, a hatékony erősítő hajápoláshoz.

Vitalizálja, energiával tölti fel a hajszálakat, lassítja a haj öregedését, és lággyá, simává teszi a hajat. A megerősített, sima hajfelület különösen segíti a hosszú hajak ápolását, a haj kibontását, kifésülését, segít a frizura optimális elkészítésében. Olyan növényi kivonatokat tartalmaz, mint körömvirág és kamillavirág kivonat, ezek segítenek a fejbőr pH-jának egyensúlyban tartásában, a hajat fényessé és simává teszik.

A professzionális prémium hajerősítő férfi  sampon, hajszesz, hajszérum hajbalzsam hajmaszk, hajpakolás használattal jelentős eredményt érhetünk el minden hajtípuson, de főleg a hosszú hajak hálálják meg a gondoskodást.


A férfi hajerősítő termékek használatánál a  tartósabb hatás eléréséhez növeljük a hatóidőt. férfi hajerősítő samponférfi hajerősítő hajszeszférfi hajerősítő hajszérum, 

Tekintse meg néhány termékünket

 • Kinmen Force Tonic hajszesz férfi hajhullás ellen

  Kinmen Force Tonic hajszesz férfi hajhullás ellen

  Bruttó ár 4 068Ft
  Nettó ár 3 203Ft + ÁFA

  125 ml
  25.62 Ft/ml
 • Kinmen Force sampon hajhullásra férfi hajra

  Kinmen Force sampon hajhullásra férfi hajra

  Bruttó ár 3 988Ft
  Nettó ár 3 140Ft + ÁFA

  500 ml
  6.28 Ft/ml
 • Kinmen 3 in 1 férfi sampon balzsam tusfürdő

  Kinmen 3 in 1 férfi sampon balzsam tusfürdő

  Bruttó ár 3 988Ft
  Nettó ár 3 140Ft + ÁFA

  500 ml
  6.28 Ft/ml