0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Tsubaki frissítő hidratáló hajmaszk a Gésák olajával-->

Ionos hajszárító

2019. január 3., csütörtök 19:05

A profi ionos hajszárítók előnye ugye, hogy csökkenti a hajszárítás alatt keletkező statikusságot így nem tapadnak össze a hajszálak

Az ionos hajszárító  a hajszárítás, a haj védelmének egyik csúcs terméke. A haj száradásának az idejét tekintve gyorsabb, és a haj későbbi formázása is sokkal egyszerűbb. A motornak köszönhetően jelentősen csökkent a súlya emiatt pedig tartani is könnyebb.
 
Amiben nehéz csalódni azok a professzionális ionos hajszárítók. A profi ionos hajszárítók előnye ugye, hogy csökkenti a hajszárítás alatt keletkező statikusságot így nem tapadnak össze a hajszálak.  Amit sok esetben hiányoltunk azok az extraként megvásárolható hajszárító tartók, amit a gyártók egyszerűen csak a hajszárítókon található akasztóval oldanak meg, szerencsére a hájszárító szűkítő már alapvető extrának számít.
 
Az extraként megvásárolható hajszárító tartók, amit a gyártók egyszerűen csak a hajszárítókon található akasztóval oldanak meg, szerencsére a hájszárító szűkítő már alapvető extrának számít.