0

Tökéletes hajápolás minden nap!  -  14 funkciós -  Nectar haj öregedés gátló azonnali regeneráló krém spray --->>

Ha a lehető legjobb minőségű, de megfizethető árú professzionális fodrász hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Nyári hajápolás, nyári hajápoló termékek, csomagok a haj Maximális védelméhez és ápolásához. - A nyár az idén is forró lesz! -->>> Nézze meg a Nyári hajápoláshoz, Strandoláshoz, Uszoda utáni használathoz készült termékeinket, akciós csomagjainkat. -->>>

Ionos hajszárító

2019. január 3., csütörtök 19:05

A profi ionos hajszárítók előnye ugye, hogy csökkenti a hajszárítás alatt keletkező statikusságot így nem tapadnak össze a hajszálak

Az ionos hajszárító  a hajszárítás, a haj védelmének egyik csúcs terméke. A haj száradásának az idejét tekintve gyorsabb, és a haj későbbi formázása is sokkal egyszerűbb. A motornak köszönhetően jelentősen csökkent a súlya emiatt pedig tartani is könnyebb.
 
Amiben nehéz csalódni azok a professzionális ionos hajszárítók. A profi ionos hajszárítók előnye ugye, hogy csökkenti a hajszárítás alatt keletkező statikusságot így nem tapadnak össze a hajszálak.  Amit sok esetben hiányoltunk azok az extraként megvásárolható hajszárító tartók, amit a gyártók egyszerűen csak a hajszárítókon található akasztóval oldanak meg, szerencsére a hájszárító szűkítő már alapvető extrának számít.
 
Az extraként megvásárolható hajszárító tartók, amit a gyártók egyszerűen csak a hajszárítókon található akasztóval oldanak meg, szerencsére a hájszárító szűkítő már alapvető extrának számít.