0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

 

Ajánljuk! - A legjobb áron Professzionális hajszárító --->   - Professzionális Férfi Barber hajszárító --->

A Modern Hajfesték..

2019. oktober 17., csütörtök 16:57

Hajfestékeink. Mi jellemző a legjobb hajfestékekre? A jó hajfesték nem káros, sőt, Gazdag összetevői táplálják....

Hajfestékeinkről. Mi jellemző a legjobb hajfestékekre? A jó hajfesték nem káros, sőt, Gazdag összetevői táplálják, fénylővé és természetessé varázsolják a hajat. Lehet ez Vitaminos hajfesték, Ammóniamentes hajfesték,  PPD mentes hajfesték, regeneráló hajfesték….  

A professzionális fodrász hajfestékek használatával a hajfestés minden esetben tökéletes eredménnyel valósítható meg. Hajfesték kínálatunkra jellemző, a Gazdaságos és tartós hajfestékek, és elérhető árak.  A legkíméletesebb hajfestékeknek, növényi keratinos összetevői is vannak, ezek a hajápolók megtalálhatók termékeink között. Hajfestés, a lehető legjobb eredmény eléréséhez professzionális hajfestékkel! A Kincrem Prestige Luxus minőségű hajfestékeket azok összetétele teszi kiemelkedővé, hajszínei folyamatosan változva követik a divat, és az egészség védelmével szembeni  legmagasabb elvárásokat.  Az új CRK formula a magas minőség megtartása mellet, már PPD mentes is!  A hajszínek darab száma ( 124 ) és számozásuk  szinte ugyan az maradt 2013 -óta, de a színekben történtek változások.

A Kincrem Prestige hajfestékkel, a professzionális felhasználás szabályait felhasználva, a használati utasításokat, betartva, minden képzeletet felülmúló Luxus minőségben, minden megvalósítható, amit egy hajfestéstől elvárhatunk.  A 100% ősz haj takarás, 3-4 árnyalat világosítása, a színpalettán szereplő összes hajszín tökéletes elkészítésének lehetősége.