0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Ajánljuk! - A legjobb áron Professzionális hajszárító --->   - Professzionális Férfi Barber hajszárító --->

A legjobb szőkítőpor használat - technika - garancia a tökéletes eredményhez

2022. május 9., hétfő 16:41

A legjobb szőkítőpor használati utasításokat betartva, a szőkítés ideje alatt, szőkítőporaink roncsolás nélkül, a legideálisabb módon távolítják el a nem kívánt pigmenteket.

A hajkímélő szőkítés legkiválóbb termékei, a legkorszerűbb fejlesztéseket, innovatív ötleteket megvalósítva készülnek, az egész szőkítési folyamat alatt óvják a haj állagát, a lehető legkevesebb károsodást okozva, a haj pigmentek eltávolításakor.

Webáruházunkban a hajszőkítéshez fő termékekként, ezért választottuk a legmagasabb minőségű fodrászati professzionális termékeket gyártó,  KIN Cosmetics, Kinblond szőkítőporait és Kinessences Ammóniamentes szőkítőkrémét. Megnézem!

A szőkítőpor használata egyszerű, használata biztonságos.  A szőkítőpor ára, már a legmagasabb minőségi kategóriában is elérhető mindenki számára.

A webáruházban található minden márkájú szőkítőport, és szőkítő krémet a következő képen kell használni.

A keverési arány 1+2 azaz, 1 rész szőkítőpor és 2 rész hidrogén peroxid

A divatos ezüstös szőke, fehéres szőke, szürkés szőke frizurák készítésének egyik legfontosabb lépése a rendkívül kíméletes szőkítés. Kinblond Szőkítőporainkal, és Kinessences krémeinkel ez megvalósítható. Ezekhez a szőkés frizurákhoz termék csomagokat is készítettünk, melyek minden szükséges terméket, és pontos használati utasítást is tartalmaznak. -> Megnézem!

Az elkészült szőkített hajak ápolásai is rendkívül fontos, hogy a sok munkával elkészült szép hajszín minél tobább megmaradjon. Ehhez nyújtanak segítséget a speciális Kinactif samponok, melyek normál és nagy kiszerelésben is rendelhetők. A nagy kiszerelésük ne riasszon el senkit, hosszú éveken keresztül használhatjuk....... Megnézem!

A szőkítőporral történő hajvilágosításnál a legfontosabb, a haj minőségének meghatározása, és ehhez a hidrogén peroxid erősségének kiválasztása.

Pl. Egy száraz, töredezett, sötét hajat ne akarjunk a legvilágosabb színre felvilágosítani! Egy ilyen elvárás előtt legyünk türelmesek, keratinos hajápolókkal javítsuk fel a haj állagát, és utána változtassunk hajszínt.

A legjobb szőkítőporok akár 7-8 tónus világosítását is lehetővé teszik, megfelelő hajminőségű hajon.

A szőkítőpor legjobb használata: 1 rész szőkítő port keverjen össze 2 rész 10, 20, 30, 40 vol oxidáló krémmel, a világosítás mértékének megfelelően. Hatóidő 20-50 max.60 perc a világosítás mértékének és a haj minőségének függvényében. A kikevert krémet száraz hajra vigyük fel és hagyjuk rajta a hatóidő lejártáig. Öblítsük le, majd mossuk meg a hajat! A tökéletes kezelés érdekében keratinos sampont használjunk, és tegyünk fel egy keratinos hajpakolást is.

A legjobb szőkítőpor hatóidő választás, és a szőkítés mélysége.

1-3 tónus    10vol-3%   20-40perc

3-4 tónus    20vol-6%   20-30perc

4-5 tónus    30vol-9%   30-40perc

6 tónustól 40vol-12%   45-50perc

A szőkítőpor ható ideje alatt, figyelje a hajat! A haj minőségétől függően, a ható idő rövidebb is lehet az előírtnál! Ha a levilágosítás mértéke elérte a kívánt szintet, mossa le a szőkítést!

A hatóidőről! A legnagyobb mérvű szőkítést ugyan 60 percnél érnénk el, de ez nem javasolt! Az 50 perc utáni világosítás már nagyon csekély mértékű, ráadásul a sárga és piros pigmentek semlegesítésének leghatékonyabb hatóideje 45 -50 perc közé esik.

A világosítás mértéke a hatóidő függvényében,

Praktikus tanács a hajak szőkítéséhez!

Fekete, sötét, festett haj szőkítése,

Normál állapotú sötét hajaknál, szőkítéskor a hatóidőt nem érdemes túllépni! Amennyiben pontosan fel tudja mérni a haj állapotát, a legjobb szőkítőporral megvalósítható, az egymás utáni többszöri használat. Előfordulhat pl. makacs festett fekete haj szőkítésekor, hogy első lépésben nem sikerül tökéletesen eltávolítani a fekete hajszínt. Ha a haj állapota megengedi ( nem roncsolt) , sokkal jobb eredményt érünk el a szőkítő elegy újbóli felvitelével, egy újabb szőkítéssel, mint az ajánlott hatóidő, túllépésével! Ebben az esetben az oxidáló szer erősségét csökkentsük, a még levilágosítandó tónusnak megfelelően.

Vékonyszálú, érzékeny haj szőkítés:

Az intelligens szőkítőpor minden hajon, amikor eléri a legoptimálisabb szőkítési eredményt, automatikusan befejezi a szőkítést. Például, ha már a 20-ik percben, elérte az optimális eredményt leáll, és nem szőkít tovább, így a szőkítő elegyet bármeddig a hajon hagyhatjuk.

A szőkítő por alacsony százalékú hidrogénnel keverve, megnövelt hatóidővel is tökéletes eredményre képes. Vékony, érzékeny hajaknál a haj védelme érdekében, használható a szükségesnél alacsonyabb erősségű hidrogén is a szőkítéshez. Ebben az esetben a ható időt kell növelni, 10-20%-al. pl. 3-4 árnyalat világosítását már 10 volumenes oxidálóval is elvégezhetjük, a szőkítő elegyet akár 40- 50 percig is a hajon hagyhatjuk, hogy a kívánt színt elérjük!

Irány a szőkítőporokhoz a webáruházban-- ->>

A nemkívánatos pigmentek eltávolítása a hatóidő függvényében.