0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Ajánljuk! - A legjobb áron Professzionális hajszárító --->   - Professzionális Férfi Barber hajszárító --->

Goodbye Orange és Goodbye Yellow színek …. - sampon használatával semlegesíthetjük őket.

2023. július 4., kedd 12:26

Sárga hajszín semlegesítése! Goodbye Orange és Goodbye Yellow színek …. - sampon használatával semlegesíthetjük őket.

Ints búcsút a nem kívánt sárga és narancssárga melléktónusoknak!

Sárga hajszín semlegesítése! Goodbye Orange és Goodbye Yellow színek …. - sampon használatával semlegesíthetjük őket.

Ints búcsút a nem kívánt sárga és narancssárga melléktónusoknak!

A sárga és rezes melléktónusok megszüntethetők a KIN Cosmetics Prémium Kinmaster professzionális samponjainak használatával. Akár otthoni, akár szalonban használva a legjobb eredményt érjük el a samponok használatával.

Kinmaster No Yellow pH5.5 világos sárga árnyalatot semlegesítő hamvasító sampon 250ml és 1000ml kiszerelésben -  Megnézem!

Kinmaster No Orange pH5.5 narancssárgás árnyalatot semlegesítő hamvasító sampon 250ml és 1000ml kiszerelésben -  Megnézem!

Ahogy a szőkítési trend egyre hódít, úgy nő az igény a semlegesítő szolgáltatások szélesebb skálája iránt, mind a világosabb, mind a sötétebb alapok esetében. 

Akár otthoni, akár szalon exkluzív színkorrekciós szolgáltatásról, a szőkék világában szinte mindennapos, hiszen a hidegebb tónusok iránt gyakran nagyobb az igény.

A sötétebb hajnak is szüksége lehet semlegesítésre, mivel a szőkítés után narancssárga melléktónusok jelenhetnek meg. 

Goodbye Orange és Goodbye Yellow semlegesítő sampon - KIN Cosmetics prémium Kinmaster samponjainak használatával, egyedülálló színsemlegesítést végezhetünk, függetlenül az alapszíntől.

Goodbye Orange és Goodbye Yellow színek - A leglátványosabb hatást a világos szőke hajakon fejti ki. ( 8-9 10 -Tónusok)

Semlegesíti a sárga melléktónusokat a világos és közép szőke hajszíneken is! ( 7-8tónus )

GOODBYE YELLOW szín  -  A Semlegesítő Sampon, a lila és kék pigmentek kombinációját úgy alkották meg, hogy az elérhető legjobb hatással semlegesítse a nem kívánt sárga melléktónusokat, miközben kíméletesen tisztítja a hajat.

Még a sötétebb, 4-es 5-ös hajszín alapokon is látható a hatása!

GOODBYE ORANGE szín - a semlegesítő Sampon kék és zöld festék pigmentek kombinációját úgy alkották meg, hogy semlegesítse a nem kívánt narancssárga és piros melléktónusokat, is a sötétebb alapokon.

GOODBYE YELLOW színek  – A semlegesítő sampon nem tartalmaz SLS és SLES szulfátokat, és kíméletesen tisztítja a hajat, nem irritálja a fejbőrt és a hajat.