0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Ajánljuk! - A legjobb áron Professzionális hajszárító --->   - Professzionális Férfi Barber hajszárító --->

Ekovip gőzbúrák vízfogyasztásának csökkentése…..

2022. május 9., hétfő 15:59

Napjainkban egyre jobban előtérbe kerül a környezetvédelem, ezért teszteléseket végeztünk az Ekovip gőzbúrák vízfogyasztásával, a felhasznált víz mennyiség csökkentésének....

Ekovip gőzbúrák vízfogyasztásának csökkentése…..

Napjainkban egyre jobban előtérbe kerül a környezetvédelem, ezért teszteléseket végeztünk az Ekovip gőzbúrák vízfogyasztásával, a felhasznált víz mennyiség csökkentésének lehetőségével kapcsolatosan, és szeretnénk megosztani Önnel tapasztalásainkat.

A tapasztalatok alapján, minden típusú Ekovip gőzbúra, a (Minimum) gőzerősség állásban is megfelelő mennyiségű gőzt termel, a legtöbb hajkezeléshez, ezért a (Maximum) fokozatot csak akkor érdemes használni, ha a leggyorsabban akarja felfűteni üzemi állapotra a gépet, vagy ha nagyon gyors, intenzív kezelést akar végezni. A kezeléshez elegendő, ha a búrában mindenhol, egyenletesen jelen van a gőz, amit a búra falán állandósultan keletkező, kicsapódó vízcseppek mutatnak. (kézzel is érzékelhető) Ez jól megkülönböztethető a sűrű, fehér gomolygó gőztől, amihez még esetlegesen a szelőztetőt is ki kell nyitni.

A vízfogyasztás csökkenése mellett további előny, hogy a (Minimum) állásban való használat, jelentősen növeli a fűtőelem élet tartamát, és jelentősen csökkenti felhasznált desztillált víz mennyiségét, és a felhasznált villamos energiát is.

A cél érdekében tehát érdemes kipróbálni és megtapasztalni, a magasabb és alacsonyabb gőzfokozattal végzett kezeléseknél, hogy tapasztalunk-e különbséget.

Vesse ezen információkat össze az Ön tapasztalataival, és a gazdaságos használathoz kalkulálja át eszerint, a táblázatban megadott és ajánlott (Maximum) gőzfokozat használatát.  Megnézem!