0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Ajánljuk! - A legjobb áron Professzionális hajszárító --->   - Professzionális Férfi Barber hajszárító --->

Hajvágás otthon az egész családnak… csomag 30% kedvezménnyel

2021. március 15., hétfő 12:26

A professzionális hajvágó eszközökbe fektetett pénz, szinte azonnal megtérül, mert rengeteg időt, energiát takarít meg nekünk, és még azonnali sikerélménnyel is gazdagodhatunk.

Hajvágás otthon az egész családnak… Ha nem mehetünk fodrászhoz…… Hajvágó csomag 30% kedvezménnyel.
Az otthoni hajvágást ne nehezítsük meg nem professzionális, nagyon olcsó, eszközök, ollók, fésűk hajvágógépek beszerzésével, mert ezek használata nagyban megnehezíti az amúgy sem egyszerű feladatot. A kicsit nagyobb befektetés professzionális hajvágó eszközökbe, szinte azonnal megtérül, mert rengeteg időt, energiát takarít meg nekünk, és még azonnali sikerélménnyel is gazdagodhatunk.
 
Webáruházunkban több árfekvésben kínálunk, a célnak tökéletesen megfelelő professzionális eszközöket. Ezekből összeállítottunk otthoni hajvágáshoz egy csomagot, amivel a Hölgyek, Urak, Gyerekek haját is rendezetté varázsolhatjuk könnyen, gyorsan, bosszúságok nélkül. Alacsony árfekvésű, de professzionális eszközöket tettünk bele, amelyek profi hajvágást tesznek lehetővé, és még sok - sok év múlva is, használhatjuk őket, ha a későbbiekben is szükség lesz rájuk.
 
Hajvágás otthon az egész családnak. Profi hajvágó csomag -30% kedvezménnyel. -> Vásárláshoz!
 
A csomag tartalma:
Professzionális nagyteljesítményű hajvágógép, a gyors hajvágásához. Megnézem!
Professzionális nagyteljesítményű trimmellő, szakáll vágó, a kontúrok, szakáll, és egyéb szőrzet formázásához. Megnézem!
Professzionális, könnyen kezelhető hajvágó olló, rengeteg funkcióhoz, 5,5” méretben. ( 5”, 6”, méretben is kérhető, telefonos egyeztetés után.) Megnézem!
Professzionális, antisztatikus, ütésálló, speciális fésű hajvágáshoz. 05162 ( nélkülözhetetlen ) Megnézem!
Professzionális, antisztatikus, ütésálló bontó, kifésülő, hajvágó fésű az előkészítéshez. Megnézem!
Beterítő kendő. Megnézem!