0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Ajánljuk! - A legjobb áron Professzionális hajszárító --->   - Professzionális Férfi Barber hajszárító --->

Étrend-kiegészítők

2022. február 8., kedd 14:51

a vírusokkal szemben az erős immunrendszer kialakítása az egyik leghatékonyabb fegyver...

Napjainkban rendkívül fontos egészségünk megőrzése, hisz a vírusokkal szemben az erős immunrendszer kialakítása az egyik leghatékonyabb fegyver.
A Dr. Csicsor János által kifejlesztett egészségmegőrző termékek különlegessége, hogy termékei alapanyagául a világviszonylatban is egyedülálló minőségű, Magyarországon bányászott természetes humusz ásványokat (leonardite, tőzeg) használja fel, ezekből nyeri a huminsavat és fulvosavat, melyek az étrend-kiegészítők fontos összetevői.

Ennek szellemében bővítettük termékkínálatunkat, mostantól elérhetőek 100% magyar étrend-kiegészítők és vitaminok, melyeket egy magyar orvos fejlesztett ki, és itt Magyarországon készítik őket.
Munkásságát már több díjjal is jutalmazták, átvehette többek között 2018-ban a Magyar Természetgyógyászok Szövetségétől a „Természetgyógyászatért-Díj”-at is.


Ha szeretnéd időben felkészíteni a szervezetedet, akkor az alábbi termékeket feltétlenül ajánljuk neked, kattints ide >> Étrend-kiegészítők