0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Ajánljuk! - A legjobb áron Professzionális hajszárító --->   - Professzionális Férfi Barber hajszárító --->

Póthaj

2020. február 20., csütörtök 12:30

póthaj tincsek jó minőségű, 100% humán természetes emberi hajból készülnek

Póthaj keratinos hajhosszabbításhoz.  Az Olaszországi EURO SO.CAP. póthaj tincsek jó minőségű, 100% humán természetes emberi hajból készülnek. A póthajak egyenletes jó minőségét az EURO SO.CAP. által kidolgozott, és használt technológia garantálja, és biztosítja. A póthajak hő illesztés, hajgyűrűzés, hajragasztás, hajfelvarrás, csatos, hajhosszabbítás technikákhoz készülnek.

A póthajakról készült fényképes színskálák, hajszínek vagy a termék képben, vagy termék leírás melletti fülnél a hajszínskálák, vagy hajfesték színek és használatuk menüpontnál, vagy önmagában a termék leírásban, lejjebb gördítve az oldalt, vagy mind három módon megtalálhatók!

A keratinos póthaj tincsek jó minőségű, 100% emberi hajakból készülnek, ezáltal szinte észrevehetetlenül illeszthetők a hajba.  Minden póthaj és színes hajtincs,  U alakú keratin tippel van ellátva. A felrakásnál ezt a keratint jól dolgozza bele a hő illesztő pisztollyal a hajtincsekbe. Ha szükséges, plusz keratin felvitelével növelje a keratin mennyiségét.  A póthajak általában 10-20-25db/csomagban, vagy  1db/tincs kiszerelésben rendelhetőek, az árak minden esetben a póthajaknál értelemszerűen, Ft/csomagban, vagy hajtincs Ft/db-ban vannak feltüntetve.