0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Ajánljuk! - A legjobb áron Professzionális hajszárító --->   - Professzionális Férfi Barber hajszárító --->

Trendi, laza fürtöket szeretnél? Próbáld ki tengeri sós vízes volumennövelő hajformázónkat >>

2022. július 2., szombat 08:35

Tengeri sós víz felhasználásával készült hajformázó, pumpás, spray flakonban. A tenger vízből kinyert kivonatok hatékony összetevői olyan ásványokkal látja el a hajat, melyek elősegítik a haj regenerálódását. Növeli a haj volumenét, és egy lágy, rugalmas tartást biztosít. Egy finom réteget képez a hajon, mely meggátolja a göndörödést, és megkönnyíti a haj kifésülését.

 

Használatával borzolt, strandfrizura hatást érhetünk el, könnyedén készíthetünk természetes tengerparti hullámokat.  A volumennövelő összetétele, és jótékony hatásai a tengeri sós vízen alapulnak.

Ha szeretnéd hogy frizurád úgy nézzen ki, mintha most jöttél volna a tengerpartról?  - Vidd fel a hajadra, fésüld bele, hagyd szabadon száradni, vagy szárítsd meg difúzorral. A Sós víz és volumennövelő hidratáló, ápoló összetevői könnyű tartást és dús hatást kölcsönöznek a hajnak, dús, természetesen matt frizurát készíthetünk vele.