0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Ajánljuk! - A legjobb áron Professzionális hajszárító --->   - Professzionális Férfi Barber hajszárító --->

A pasztell színek még mindig verhetetlenek

2021. június 8., kedd 11:29

Tartós, Professzionális hajszínezés Luxus minőségben alacsony áron Természetes hajszínezőkkel..

A hajszínezés az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy kicsit felfrissítsük vagy kipróbáljunk valamilyen új hajszínt túlzott kémiai roncsolás és visszafordíthatatlan eredmények nélkül. A hajszínezők ugyanis nem épülnek be a hajszálakba, csupán felülre, a hajszálak külső rétegére kerülnek rá, így egyenletesen kopik ki, nem kell megvárni, hogy lenőjön a befestett rész, mint a hajfestésnél.

A jó idő elérkeztével megnő a kedv, hogy egy kis színt vigyünk a hétköznapokba. Ez alól sem a ruhatárunk, sem a frizuránk nem lehet kivétel. A pasztelles hajszínek nagyszerű alternatívák lehetnek, ha megmaradnál a finom, nőies stílusnál, de kissé unalmasnak találod a megszokott árnyalatokat.

A pasztelles árnyalatok idén tavasszal a ruhatárban is megjelennek, így nagyon egyszerű ezekhez a frizurákhoz öltözködni. Ezek a nagyon krémes, lágy árnyalatok távol állnak a kirívó megjelenéstől. A natúr, egyszerű sminkek is jól passzolnak a pasztelles hajszínekhez, hiszen maga a frizura már eleve felpezsdíti a bőrszínt.

A Kinessences Blonde olyan különleges professzionális tartós hajszínező, mellyel az elérhető legjobb minőségben valósítható meg hajszínezés. Természetes módon színezi be a hajat, ammónia-, ppd-, paraben-, szilikon-, paraffin-, formaldehid-, resorcin-mentes, ugyanakkor tartósabb is, mint egy átlagos hajszínező. Prémium hajápoló összetevői - argánolaj, kukui dió olaj, szőlőmag olaj, makadám dió olaj, kamélia olaj - pedig gazdagon táplálják és hidratálják közben a frizurát. 

Színei: 01 Pink, - 02 Barack, - 03 Homok, - 04 Lila, - 05 Acél szürke

Ha Te is kedvet kaptál, hogy kipróbálj egy új hajszínt kattints az alábbi linkre: KATT!