0

Tökéletes hajápolás minden nap!  -  14 funkciós -  Nectar haj öregedés gátló azonnali regeneráló krém spray --->>

Hajszínező extrém élénk és pasztell hajszínekhez Candy Colors

Cikkszám: 0802-candy-200ml-alap-1
Bruttó ár 3 768Ft
Nettó ár 2 967Ft + ÁFA
/db
Kiszerelés: 200 ml
Egység ár: 14.83 Ft/ml

Termék paraméterek

Gyártó:
01.KIN Cosmetics fodrászcikk
Candy Color hajszínek:

Hajszínező extrém élénk, és pasztell hajszínek készítéséhez. - Káprázatos, extrém intenzív és pasztell hajszíneket hozhatunk létre a hajszínezők használatával. Az ammóniamentes, alkohol és oxidáló mentes hajszínező krémek, a hozzá készült színvédő sampon használatával akár 15 hajmosásig is megtartják színüket. A legélénkebb hajszínek teljesen szőke, vagy teljesen levilágosított hajon valósíthatók meg! Alkalmanként egy diónyi mennyiség használata javasolt. Egy flakon hajszínező krém 10 -15 teljes normál hosszúságú haj színezésére elegendő.

A rendelkezésre álló 6 szín, és a világosító krém keverésével, kb. száz jól elkülöníthető extrém és pasztell hajszínt keverhetünk ki! Pasztell hajszíneket a  White Sugar világosító használatával készíthet!

200ml - A legkedveltebb extrém hajszínek mind megvalósíthatók a KIN Cosmetics Candy Colors ammóniamentes, alkohol és oxidáló mentes hajszínező családjával. A KIN Sinergy-technológia segítségével sikerült egy olyan krémes állagú hajszínező terméket kifejleszteni, amely sokkal tovább megtartja a színét! A hajszínező család használatával megvalósíthatók a legélénkebb színek, és a pasztel árnyalatú hajszínek is!

Kétszer hosszantartóbb, mint az átlagos hajszínezők, 15 hajmosásig megtartja színét a Candy Colors Acid Shampoo, színrögzítő és stabilizáló sampon használatával. 6 színben rendelhető, melyekből nagyon sok hajszín variáció készíthető. A pasztell színek előállítása a White Sugar világosító krém megfelelő arányú keverésével lehetséges.

A választható hajszínező színek,  piros – kék- sárga – pink –zöld – viola – White Sugar világosító ( pasztellizáló) krém.

Hajszínskálaként használja a termék képet! -  Nagyítható kép!

A fantázia színeknek az alkotók nevet is adtak. Egy igazi fantáziavilág pasztellszínekkel, édes és ártatlan, cukorkák, rágók, pille cukrok és cukormázak végtelen árnyalatai alkotják. pl.

-          bársonyos piros   --  ragadós kék  --  vidám sárga  --  rágógumi pink   --   menta zöld   --   morzsás viola

-A hajszínezők használata.

  1. 1.Előkészítés: mindig szőkítse ki az intelligens Kinblond-dal a hajat a legvilágosabb platina szőkére. Mossa meg a hajat Candy Colors Acid Shampoo-val, majd szárítsa meg teljesen.
  2. 2.Vigye fel a kontúr részekre a Kincrem Color Screen festékeltávolító krémet, ezzel megelőzve hogy a színező megfogja a fejbőrt.
  3. 3.Vegyen fel kesztyűt, majd nyomjon ki a színezendő haj mennyiségének megfelelő krémet a tenyerébe, majd masszírozza bele a hajba.
  4. Ha egyszer lenyomja a kinyomót, kb. 1 grammot nyom ki. Először csak kis mennyiséget nyomjon ki! Egy teljes normál hosszúságú hajra, normál szín intenzitáshoz kb.  egy diónyi krém elegendő. A felhasznát mennyiséget mindig az elérni kívánt hatás szerint alakítsa!
  5. kreatív formákhoz egy fésű segítségével vigye fel a színezőt a festeni kívánt hajrészekre. Győződjön meg róla, hogy mindenhova egységesen jutott a színezőből. Az ujjaival finoman masszírozza még jobban a hajba a színezőt.
  6. 4.Minimum hatóidő 30 perc, hővel 20 perc.
  7. 5.A hatóidő leteltével alaposan öblítse ki a hajat, majd mossa meg a Candy Colors Acid Shampoo-val.

Ha egyszer lenyomja a kinyomót, 1 grammot nyom ki.

Candy Colors Acid Shampoo 200ml:

Szulfát, szilikon, és paraben mentes hajszínlezáró, hajszín védő sampon. A gyümölcs savas sampon a Candy Colors élénk hajszíneinek védelmére, a hajszín tartósságának meghosszabbítására készült, de  ugyan ilyen hatékonysággal véd minden festett színezett hajat is. Formuláinak köszönhetően a hajszín sokkal tartósabb lesz. Védi, óvja a hajat és a hajszínt, így az tovább tart és ragyogó lesz. A hajszín 24 hajmosásig való tartóssága, csak ezen sampon használatával érhető el! Hajszínezés, hajfestés után azonnal ezt használja!

Sampon használata: vigye fel a kellő mennyisséget a samponból a hajra, alaposan masszírozza bele, néhány perc után öblítse le, majd szárítsa meg a hajat.

Pasztell hajszínek készítése – White Sugar világosítóval. A White Sugar egy speciális világosító, amely csökkenti a szín intenzitását. Ideális pasztellszínek létrehozására. Nem tartalmaz oxidálót, ammóniát és alkoholt!

Zselés anyagának köszönhetően könnyedén összekeverhető bármely Candy Colors színezővel.

Ajánlás: Hogyan keverjünk ki pasztell hajszínt: ( a hajszínek világosabb árnyalatáért)

Szín

Keverési arány (White Sugar + Candy Color színező)

piros, sárga, pink

3+1

kék, zöld, viola

5+1

A keverési arány természetesen számtalan módon változtatható, variálható az elérni kívánt szín érdekében.

A Candy Color termékcsalád a legmagasabb elvárásoknak készült haj és bőrbarát tartós hajszínező, ideális minden lehetséges hajszín árnyalat megvalósítására, emellett pedig óvja a hajszál  rostokat.

Hajaszínező és használatának jellemzői.

-          Alkohol-, oxidáló és ammóniamentes

-          Ragyogó, élő színek

-          Extra ellenálló, akár 15 mosásig megtartja színét (a haj minőségétől és a szőkített alaptól függően)

-          Könnyen felvihető zselés állaga van

-          Maximális védelem és ápolás a hajnak

-          Pasztellszínek létrehozása

A Sinergy-technológia segítségével sikerült egy olyan hajszínező terméket kifejleszteni, amely tovább megtartja a színét! Kétszer hosszantartóbb, mint más hajszínezők!

A Candy Colors az erősödő color wear színes haj viselet iránti igény miatt jött létre, hisz egyre nagyobb szerepet kapnak a hajszínező termékek, a hajszínezés technikák. A 2014-2015-ös év legtrendibb extrém hajszínei a fantázia színek (piros, kék, zöld, pink…) melyek a ’70-es évek punk irányzatában lettek divatosak. Ezek a hajszínek a ’90-es években ismét visszatértek, ma pedig ezeknek az intenzív színeknek a pasztell változata indult hódító útjára. Sztárok, mint Rihanna, Katy Perry, Nicki Minaj vagy Ke$ha mind ezt a divatot követik, a divat egyik pionírja pedig nem más, mint a divat nagy asszonya, Vivienne Westwood.

Az erősödő color wear színes haj viselet iránti igény miatt egyre nagyobb szerepet kapnak a hajszínező termékek. Extrém hajszínek, pl. lila haj, arany haj, kék haj, piros haj, zöld haj, pink haj, sárga haj, ezüst haj megvalósításához, hajszínek felfrissítéséhez készül. A hajszínezés technikák, egyre több hajszínező terméket használunk. --- **A megvalósítható hajszínek száma csak a fantáziánktól függ!

Kedvezmények

A fejlécben feltüntetett vásárlási összeg felett, ingyenes házhozszállítás a termékek 97%-ra !

--------

Ha Ön a szépségiparban dolgozik, kérje szakmai kedvezmény beállítását!

Szakmai kedvezmények a szépségiparban dolgozóknak, kereskedőknek.

Legfőbb kedvezményünk, hogy a hajfestékek és hajápolási termékek alap ára a minőségi kategóriától elvárhatónál, 30-40%-al kedvezőbb.

15 - 30 db hajfesték vásárlásakor kérhet egy színskálát! - A pontos darabszám magánál a hajfestéknél látható! Ebben az esetben más hajfestékes kedvezményt nem vehet igénybe! Ezen felül az oldalon számos kedvező akciós lehetőséget is találhat ajándék hajszínskála igénylésére! ( pl. kezdő csomag )

-- Alacsony értékhatár az ingyenes csomagküldés eléréséhez.

-- Szakmai I. vásárlói árkedvezmény 7 -  9 % !

A szakmai ár beállításával, a termékeknél megjelenő, és általános vásárlói kedvezményeken felül, %-os kedvezményben is részesülhet, a lenti feltételek szerint. Olvassa el a részleteket lejjebb!

A szépségipar ( fodrász, kozmetikus, masszőr, pedikűrös......stb. ) bármely területén dolgozó szakmai felhasználó, kereskedő, jelentkezhet %-os kedvezményeink beállítására! Figyelem! Ehhez előtte a webáruházban  regisztrálnia kell, és legalább 1db kiszállított rendeléssel kell rendelkezni a lenti feltételek szerint! A kedvezmény nem vonatkozik a fodrász bútorokra, hajszárító búrákra, gőz búrákra, eszköz kocsikra, mert ezek már alapban fodrász áron kerülnek feltüntetésre, hisz ezeket magán emberek nem vásárolják! Az 1 hónapnál hosszabb ideig nem vásárlók kedvezménye automatikusan törlődik!

Amennyiben Ön igényli valamelyik szakmai kedvezményt, a lenti kapcsolati űrlapon, vagy telefonon adja meg nevét amellyel regisztrált oldalunkon, az igényelt kedvezmény típusát, valamint szakmai azonosítóját, és a kedvezményét beállítjuk rendszerünkben. A beállításról  értesítjük!  *****Amint értesült a kedvezmény beállításáról, kérjük egyszer mindenképpen lépjen ki a fiókjából, és lépjen be újra, mert a kedvezmény az újra belépéskor fog 100% érvényesülni! Ezután már a  webáruházba jelszavával való belépéskor a kedvezményes szakmai árat fogja látni!  Figyelem! Csak a bejelentkezés után látják a rájuk vonatkozó kedvezményes árakat! -**- Abban az esetben, ha valaki csak a vásárlás végén, a kosárban jelentkezik be a fiókjába, a rendszer automatikusan átszámolja a rá vonatkozó árakkal a kosár tartalmát!

A kapcsolati űrlap üzenetéhez másolja, vagy írja be a következőket, a szakmai azonosító  kiegészítésével!

Szakmai alap regisztráció kérése -  szakmai azonosítóm:

A forgalomhoz kötött kedvezmények nincsenek márka használathoz, és szerződéshez kötve, tehát az összeg határok vegyes vásárlásból, gépek, eszközök, vásárlásából is elérhetők!

Szakmai  %-os ár, forgalmi, és ajándék kedvezmények.

Kedves Vásárlónk, a szakmai kedvezmény beállításának feltétele, elsődlegesen egy regisztráció a  webáruházban és  1db teljesített, bruttó 25 000Ft feletti vásárlás. Ezután kérem jelezze a kedvezmény iránti igényét és beállítjuk.
 
-1. Szakmai I. vásárlói árkedvezmény:   7-9% minden szakmai igénylő megkaphatja aki teljesíti a következőket. A beállítás feltétele 1db teljesített, bruttó 25 000Ft feletti vásárlás. A kedvezmény megtartáshoz továbbiakban havi átlag  bruttó 15 000Ft összegű vásárlás szükséges, melyet folyamatosan ellenőriz a rendszer,  és nem teljesülés esetén, pár hét türelmi idő után törli a kedvezményt. Az újra beállításhoz meg kell ismételni a teljes folyamatot.

2.* Forgalomhoz kötött - Szakmai II. vásárlói  árkedvezmény - -  14% Azon szakmai igénylő kaphatja meg, aki 1 éven át, havi min. 110 000Ft-ért vásárol. ****Egyedüli feltétel, hogy a vásárlások 80%-a hajkozmetikai, vagy arc és testápoló kozmetikai termékekből kell hogy álljon!

3.* Szakmai II. vásárlói + kedvezmény: Akinek a Szakmai II. vásárlói  árkedvezmény be lett állítva, minden lezárt év végén  a következő ajándékokat is kaphatja.

*.+ Minden 12. hónap végén a következő ajándékokat kapja. - 1-1db Plakát, beíró füzet, ecset, tál -1db beterítő kendő - 1db professzionális hajvasaló - 1db professzionális hajvágógép - 1db professzionális olló - 1db 10 db-os fésű vagy 4 db-os kefe szett ( vagy ebben az értékben megbeszélés szerinti ajándék  

Kereskedői kedvezmény: - Csak személyes megbeszélések után  -----   +36/20/3371605

Figyelem***A %-os kedvezményt kérni kell, automatikusan nem működik! **A forgalomhoz kötött kedvezményeket csak a megfelelő szintű vásárlások, min.  - 3 hónapos teljesítése után adjuk, tehát először mindig az alap kedvezmény beállításra van lehetőség!

Kezelések

Néhány professzionális felhasználásra készült, speciális fodrász és kozmetikus terméknek, kezelő csomagnak, fodrász gépnek, a pontos használat miatt nagyon hosszú használati leírása van, amelyek technikai korlátok miatt, nem minden esetben jelennek meg teljes terjedelmükben a terméknél. - Itt ezen termékek teljes terjedelmű útmutatásait fogjuk folyamatosan fejlesztve megjelentetni. --  Ha a terméket is szeretné megnézni a webáruházban, másolja a lap tetején levő - Keresés az oldalon -- keresőbe, csak a terméknevét!

........................................................

Sok terméknél, a leírásban a felhasználást segítő videót is talál!

A megtekintéshez kattintson a megtekinteni kívánt termékre!

Nirvel Keartin Liss - tartós hajegyenesítő keratinos csomag

Tartós hajegyenesítés keratinos  - Maxima Subliss

Tartós hajkiegyenesítő - Nirvel Sraightener

Hajregeneráló elsősegély csomag - KIN Botikin

Nirvel Sculptist - alakformáló csomag

KINESSENCES Olaj esszenciás  - hajápoló csomag minden hajtípusra

Kinessences Detox méregtelenítő és haj fiatalító kezelés

Tegye fel kérdését

Legfrissebb híreink -