0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

 

Ajánljuk! - Profi hajszárító most csak 9939Ft!!! --->

Kinessences szőke tartós hajszínező 05 Acél szürke

Cikkszám: 0802-kinessen-60ml-512156-05steel
Bruttó ár 2 988Ft
Nettó ár 2 353Ft + ÁFA
/db
Kiszerelés: 60 ml
Egység ár: 39.21 Ft/ml

Szőke, tartós hajszínező, ammóniamentes és természetes prémium hajápoló összetevőkkel. A hajfestéssel megegyező tartósságú, az öt kontinens legnemesebb olajaiból készült esszenciával készül, a lehető legszebb szőke hajszínek készítéséhez. Világos alapon használható, a lentiek szerint.

 

A Kinessences Blonde PPD, Ammónia, Paraben, Szilikon,  Paraffin, Formaldehid, Resorcinol mentes,  professzionális hajszínező.  A szinte vegyszermentes, természetes, hajszínezővel Luxus minőségű hajszínezés valósítható meg.

Ha szükséges a haj levilágosítása, ajánlott a Kinessences Blondes szőkítő krém használata.  A legjobb minőséget képviselő hajszőkítő, a szőke hajszín készítő művelet első elemeként, biztosítja a megfelelő alapot, a továbbiakhoz.

60ml - Kinessences ammóniamentes szőke tartós hajszínező az 5 legdivatosabb hajszínben készül.

01 Pink, - 02 Barack, - 03 Homok, - 04 Lila, - 05 Acél szürke  - szőkék

Ajánlott a köztes folyamatokhoz, és a későbbi hajápoláshoz, a további termékek használata is, ha a rendelkezésére áll. A lehető legjobb hajszín és hajminőség elérésében, és annak megtartásának jelentős szereppel bírnak.

·         Equilibrante hajszínlezáró pH -sampon

·         Kinessences  természetes, sampon, hajmaszk, oill cream,  hajolaj termékeket.

 

Hajszínező használata:

A hajszínezők színerőssége a hatóidő függvényében 5-30perc között, a hatóidőt növelve sötétedik, ezért egy-egy hajszínnek több árnyalatát is létrehozhatjuk. A legintenzívebb színeket a legvilágosabb 12 –es alapon érhetjük el!  10 es, 9  es szín mélységeken is használható, de más, sötétebb színeket kapunk!

Nagyítható hajszínskála:

src=http://www.kinfodraszkellek.hu/uploads/sliderkepek/szoke_hajszinezo2.jpg

KINESSENCES szőke hajszínezőt és szőkítő krémet mindig a KINESSENCES oxidálószerrel használja!

2. Világosítsa le a hajat a legvilágosabbra, a Kinessences Blondes szőkítő krém használatával.

2. Keverje össze a szőke hajszínezőt 1+1 arányban a megfelelő erősségű oxidálószerrel, a következők szerint. pl.  60ml hajszínező + 60ml oxidáló

6vol   - 1,8%        Szín a színben használat

12vol  -3,6%        Maximum intenzítás eléréséhez, akár egy árnyalat világosításához

Kevésbé tartós színeredmény érdekében 1+2 keverési arányt alkalmazzon!   1rész hajszínezőhöz - 2 rész oxidáló.

3. Egy ecsettel vigye fel az elegyet száraz hajra. Hagyja rajta az elérni kívánt színerősségtől függően 5-30 percig. Folyamatosan figyelje a hajat, és ha elérte a kívánt színt, bő vízzel öblítse le.

4.  Mossa meg a hajat a Equilibrante hajszínlezáró pH5 –samponnal.

5. Lehetőség szerint a haj további ápolásához használja a Kinessences  természetes, sampon, hajmaszk, oil cream,  hajolaj termékeket.

A Kinessences Blondes tartós szőke haj készítő természetes termékcsaládjával elkészíthetjük a legszebb szőke hajszíneket, úgy hogy a művelet a hajat a lehető legkevésbé vegye igénybe.

A szőke hajszínező krémek készítéséhez a KIN Cosmetics mérnökei a Kinessences hajápoló termékcsaládjánál is használt 5  kontinens olajaiból készült elixírt, és technológiát használták fel, alapul a lehető legtökéletesebb eredmény érdekében, kiegészítve speciálisan elkészített további összetevőkkel.

Hajszínskálák

Itt megtekintheti webáruházban található hajfestékek, hajszínezők, póthajak színeiről készült jól nagyítható hajszínskálákat, és a Magyar elnevezéseit! - Kattintson a megtekinteni kívánt hajszínskála nevére! - A hajszínskálák 2 szer is nagyíthatók!  A második kattintás után kiváló minőségben tekintheti meg a hajfesték színeket is!

............

 

1.  Kincream Prestige PPD mentes hajfesték hajszínskála, a hajszínek Magyar elnevezései.

Kincrem Prestige PPD mentes hajfesték Új Earth Nude kollekció hajszínei

2. Kinessences hajfesték hajszínskála, és a színek Magyar elnevezése.
3. KIN Candy Color extrém tartós hajszínező színek.
4. Nirvel hajszínező és fixáló hajhab színek.
5. Nirvel Nutre Color hajszínező színek
6. Nirvel hajszínező sampon színek.
7. Homme Barber férfi hajfesték színei.
11. Euro SO.CAP. póthaj színek.
12. Extension póthaj színek.
13. Csatos póthajak színei.
14. Színes póthajak színei.
 
 

 

Kedvezmények

A fejlécben feltüntetett vásárlási összeg felett, ingyenes házhozszállítás a termékek 97%-ra !

--------

Ha Ön a szépségiparban dolgozik, kérje szakmai kedvezmény beállítását!

Szakmai kedvezmények a szépségiparban dolgozóknak, kereskedőknek.

Legfőbb kedvezményünk, hogy a hajfestékek és hajápolási termékek alap ára a minőségi kategóriától elvárhatónál, 30-40%-al kedvezőbb.

15 - 30 db hajfesték vásárlásakor kérhet egy színskálát! - A pontos darabszám magánál a hajfestéknél látható! Ebben az esetben más hajfestékes kedvezményt nem vehet igénybe! Ezen felül az oldalon számos kedvező akciós lehetőséget is találhat ajándék hajszínskála igénylésére! ( pl. kezdő csomag )

-- Alacsony értékhatár az ingyenes csomagküldés eléréséhez.

-- Szakmai I. vásárlói árkedvezmény 7 -  9 % !

A szakmai ár beállításával, a termékeknél megjelenő, és általános vásárlói kedvezményeken felül, %-os kedvezményben is részesülhet, a lenti feltételek szerint. Olvassa el a részleteket lejjebb!

A szépségipar ( fodrász, kozmetikus, masszőr, pedikűrös......stb. ) bármely területén dolgozó szakmai felhasználó, kereskedő, jelentkezhet %-os kedvezményeink beállítására! Figyelem! Ehhez előtte a webáruházban  regisztrálnia kell, és legalább 1db kiszállított rendeléssel kell rendelkezni a lenti feltételek szerint! A kedvezmény nem vonatkozik a fodrász bútorokra, hajszárító búrákra, gőz búrákra, eszköz kocsikra, mert ezek már alapban fodrász áron kerülnek feltüntetésre, hisz ezeket magán emberek nem vásárolják! Az 1 hónapnál hosszabb ideig nem vásárlók kedvezménye automatikusan törlődik!

Amennyiben Ön igényli valamelyik szakmai kedvezményt, a lenti kapcsolati űrlapon, vagy telefonon adja meg nevét amellyel regisztrált oldalunkon, az igényelt kedvezmény típusát, valamint szakmai azonosítóját, és a kedvezményét beállítjuk rendszerünkben. A beállításról  értesítjük!  *****Amint értesült a kedvezmény beállításáról, kérjük egyszer mindenképpen lépjen ki a fiókjából, és lépjen be újra, mert a kedvezmény az újra belépéskor fog 100% érvényesülni! Ezután már a  webáruházba jelszavával való belépéskor a kedvezményes szakmai árat fogja látni!  Figyelem! Csak a bejelentkezés után látják a rájuk vonatkozó kedvezményes árakat! -**- Abban az esetben, ha valaki csak a vásárlás végén, a kosárban jelentkezik be a fiókjába, a rendszer automatikusan átszámolja a rá vonatkozó árakkal a kosár tartalmát!

A kapcsolati űrlap üzenetéhez másolja, vagy írja be a következőket, a szakmai azonosító  kiegészítésével!

Szakmai alap regisztráció kérése -  szakmai azonosítóm:

1

A forgalomhoz kötött kedvezmények nincsenek márka használathoz, és szerződéshez kötve, tehát az összeg határok vegyes vásárlásból, gépek, eszközök, vásárlásából is elérhetők!

Szakmai  %-os ár, forgalmi, és ajándék kedvezmények.

Kedves Vásárlónk, a szakmai kedvezmény beállításának feltétele, elsődlegesen egy regisztráció a  webáruházban és  1db teljesített, bruttó 25 000Ft feletti vásárlás. Ezután kérem jelezze a kedvezmény iránti igényét és beállítjuk.
 
-1. Szakmai I. vásárlói árkedvezmény:   7-9% minden szakmai igénylő megkaphatja aki teljesíti a következőket. A beállítás feltétele 1db teljesített, bruttó 25 000Ft feletti vásárlás. A kedvezmény megtartáshoz továbbiakban havi átlag  bruttó 15 000Ft összegű vásárlás szükséges, melyet folyamatosan ellenőriz a rendszer,  és nem teljesülés esetén, pár hét türelmi idő után törli a kedvezményt. Az újra beállításhoz meg kell ismételni a teljes folyamatot.

2.* Forgalomhoz kötött - Szakmai II. vásárlói  árkedvezmény - -  14% Azon szakmai igénylő kaphatja meg, aki 1 éven át, havi min. 110 000Ft-ért vásárol. ****Egyedüli feltétel, hogy a vásárlások 80%-a hajkozmetikai, vagy arc és testápoló kozmetikai termékekből kell hogy álljon!

3.* Szakmai II. vásárlói + kedvezmény: Akinek a Szakmai II. vásárlói  árkedvezmény be lett állítva, minden lezárt év végén  a következő ajándékokat is kaphatja.

*.+ Minden 12. hónap végén a következő ajándékokat kapja. - 1-1db Plakát, beíró füzet, ecset, tál -1db beterítő kendő - 1db professzionális hajvasaló - 1db professzionális hajvágógép - 1db professzionális olló - 1db 10 db-os fésű vagy 4 db-os kefe szett ( vagy ebben az értékben megbeszélés szerinti ajándék  

Kereskedői kedvezmény: - Csak személyes megbeszélések után  -----   +36/20/3371605

Figyelem***A %-os kedvezményt kérni kell, automatikusan nem működik! **A forgalomhoz kötött kedvezményeket csak a megfelelő szintű vásárlások, min.  - 3 hónapos teljesítése után adjuk, tehát először mindig az alap kedvezmény beállításra van lehetőség!

Kezelések

Néhány professzionális felhasználásra készült, speciális fodrász és kozmetikus terméknek, kezelő csomagnak, fodrász gépnek, a pontos használat miatt nagyon hosszú használati leírása van, amelyek technikai korlátok miatt, nem minden esetben jelennek meg teljes terjedelmükben a terméknél. - Itt ezen termékek teljes terjedelmű útmutatásait fogjuk folyamatosan fejlesztve megjelentetni. --  Ha a terméket is szeretné megnézni a webáruházban, másolja a lap tetején levő - Keresés az oldalon -- keresőbe, csak a terméknevét!

........................................................

Sok terméknél, a leírásban a felhasználást segítő videót is talál!

A megtekintéshez kattintson a megtekinteni kívánt termékre!

Nirvel Keartin Liss - tartós hajegyenesítő keratinos csomag

Tartós hajegyenesítés keratinos  - Maxima Subliss

Tartós hajkiegyenesítő - Nirvel Sraightener

Hajregeneráló elsősegély csomag - KIN Botikin

Nirvel Sculptist - alakformáló csomag

KINESSENCES Olaj esszenciás  - hajápoló csomag minden hajtípusra

Kinessences Detox méregtelenítő és haj fiatalító kezelés

Tegye fel kérdését

Legfrissebb híreink -