0

Ha a lehető legjobb minőségű, megfizethető árú professzionális hajfestékre, hajápolóra, hajfixálóra, ...... van szüksége, jó helyen jár! Nézzen körül nálunk!

Ajánljuk! - A legjobb áron Professzionális hajszárító --->   - Professzionális Férfi Barber hajszárító --->

Ha fodrász vagy neked szól ez az információ, ha nem, kérlek küld el fodrász ismerősödnek!

2023. június 28., szerda 11:03

Készülj fel a nyári hajregenerálásra, hisz a rendkívüli erős UV sugárzás valószínű, hogy a te vendégeid haját is megviseli!

Figyelmedbe ajánlanánk a Kin Cosmetics legújabb csodafegyverét, a Kinactif termékcsaládot, melyek vegán termékek és prebiotikumokat tartalmaznak, amelyek hatékonyan kezeli a hajszerkezetet és a fejbőrt is egyszerre. Összeállítottunk két  rendkívül kedvező árú csomagot, amelyek kifejezetten a hajkezeléssel foglalkozó szakemberek igényeire lettek szabva.  

1. Száraz hajkezelő csomag:

Ez a csomagunk a száraz hajjal küzdőknek lett kifejlesztve. A benne található speciális formulák hidratálják és táplálják a hajat, visszaállítva annak természetes nedvességtartalmát. A prebiotikumok hozzájárulnak a fejbőr egészséges egyensúlyának fenntartásához, csökkentve a viszketést és a korpásodást. A száraz haj újra hidratálttá és selymessé válik, könnyen kezelhetővé téve a frizurák kialakítását. Kinactif Nutrition>>

 


2. Sérült, töredezett hajkezelő csomag:

Ha ügyfeleid sérült, töredezett hajjal érkeznek hozzád, ez a csomagunk nyújt neked tökéletes megoldást. Az aktív összetevők segítenek helyreállítani a haj szerkezetét, erősítik a hajszálakat és csökkentik a töredezést. A prebiotikumok serkentik a fejbőr mikrobiomját, ezáltal javítva annak egészségi állapotát és elősegítve a hajnövekedést. A végeredmény egy gyönyörűen regenerált, erős és egészséges haj. Kinactif Repair>>

 


Ne habozz kipróbálni ezeket az innovatív csomagokat, hozd ki a legtöbbet fodrász tudásodból és kínálj ügyfeleidnek valódi megoldást a hajproblémáikra!